Alkmie

Termékek száma: 6

Lengyel márka, amely új generációs natúr, vegán arc- és testkozmetikumokat kínál. A márka megkülönböztető jegye, hogy elsőként hoztak létre egy komplett SPA termékcsoportot vegánok és vegetáriánusok számára. A csomagolásuk a zero waste szellemben készültek, a kozmetikumokban használt összetevők pedig fenntartható gazdálkodásból származnak. Tekintsétek át a kozmetikumokat és burkoljátok be a bőrötöket természetes ápolással!

A Cosibella a Alkmie kozmetikumok hivatalos forgalmazója Magyarországon. A tanúsítványt ezen a linken tekintheted meg.

SZÁRMAZÁS

Az Alkmie egy lengyel biokozmetikai márka, amelynek társalapítója Justyna Żukowska-Bodnar.

TERMÉKEK

A márka természetes arc- és testkozmetikumokat kínál. Mindegyikük “vegán” címkével van ellátva, a csomagolásuk pedig környezetbarát.

ÉRDEKESSÉGEK

Az Alkmie-t az a tény különbözteti meg, hogy ők voltak az elsők, akik létrehoztak egy teljes SPA-t vegánok és vegetáriánusok számára.

Az ősi hagyományok és a kozmetológiai innovációk kombinációja hozzájárult az Alkmie márka létrejöttéhez. A lengyel kozmetikumokat olyan emberek készítik, akik az évek során tapasztalatot és tudást szereztek más márkákkal együttműködve és alkotva. Jelenleg ez a díjnyertes és kiváló ápolószerek létrehozását jelenti. A gyártás során kizárólag a legmodernebb alapanyagokat használják fel, amelyek ökológiai forrásból származnak, hatékonyságukat klinikai vizsgálatok is igazolták.

A természetes összetevők és anyagok professzionális kozmetikumokat hoznak létre, amelyek minden bőrtípus ápolásában megtalálhatók. A kozmetikumok sorozatokra oszlanak: No1 az érett bőrre, No2 minden bőrtípusra, No3 a száraz és érzékeny bőrre, No4 a fáradt bőrre, hiperpigmentációkkal

Az Alkmie márka a MomMe testvérvállalata – egy hasonlóan ajánlott kozmetikai márka gyermekeknek, terhes és szoptató nőknek.

pixel