Szemöldökpomádék

Termékek száma: 11

Hosszantartó szemöldök smink? A pomádéval ez nem kihívás. Ez a kozmetikum lehetővé teszi, hogy pontosan megrajzold a kívánt formát és kiemeld a szőrszálakat. Nézd meg a választékot, és nyűgözz le álom szemöldökkel!

Rendezés

Szemöldök pomádé - mire használják?

A szemöldök ugyanolyan fontos része a szemkeretnek, mint a szempillák. Megfelelően formázva mágnesként vonzza a tekintetet. De hogyan tarthatod kordában a rakoncátlan szőrszálakat, és hogyan adhatsz nekik tökéletes formát? A szemöldök pomádék segíthetnek. Formuláik olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek elősegítik a szőrszálak ápolását. Emellett segítenek optikailag dúsítani őket, és órákon át a helyükön tartják őket. Így a szemöldököd tökéletes keretet képez a szemsminkednek. 


Weitere Informationen

Hogyan használd a szemöldök pomádét?

Ha szemöldöködet formázni és a hiányzó szőrszálakat pótolni akarod, a pomádé megfelelő alkalmazásával kielégítő eredményt érhetsz el. 

  • Először készítsd elő a szemöldököd a festéshez. Használhatsz csipeszt vagy cérnát a korrigálásához.
  • Ezután keféld át a szemöldököt, hogy eltávolítsd a maradék púdert, és hogy megadd a szemöldöknek a kezdeti formát.
  • Kanalazz egy kis mennyiségű pomádét egy ferde ecsetre, és kezdd el kiemelni az alsó szemöldök vonalat.
  • Ezután opcionálisan kontúrozd a szemöldököt felülről, ha határozottabb hatást szeretnél elérni.
  • Most töltsd ki a kontúrokat, a szemöldök belsejét nagyon enyhén definiálva hagyva.
  • Fésüld át szemöldököt a kedvenc zseléddel, hogy rögzítsd a formáját.

Hogyan lehet megmenteni a megszáradt szemöldök pomádét?

Néha előfordul, hogy egy kozmetikumot több órán át nyitva hagynak, és így kiszárad. Ami nem változtat azon a tényen, hogy még használható. Mindössze annyit kell tenned, hogy néhány csepp speciális fixálószert adsz hozzá, például Duraline-t, vagy pár cseppet egy kéznél lévő olajból. Ezzel az egyszerű trükkel a pomádé továbbra is használható lesz.

A legjobb szemöldök pomádék - melyiket válasszuk?

A pomádék nagyszerű alternatívát jelentenek a hagyományos ceruzák számára. Krémes textúrájuk van, ami megkönnyíti a felvitelüket és lemosásukat. Ezenkívül a szemkörnyék kiemelésére, a hiányzó szőrszálak pótlására és a dús szemöldök hatásának megteremtésére is használhatóak. Ennek az eredménynek az eléréséhez azonban fontos, hogy olyan színű pomádét válassz, amely a legközelebb áll a szőrszálaid természetes színéhez. Ez biztosítja, hogy a szemöldök szépen kiemelt, de nem karikatúrás legyen. A Cosibella kínálatában számos pomádét találsz különböző árnyalatokban. Akár szőke, akár barna hajú vagy, itt megtalálod az ideális pomádét. Válassz olyan kozmetikai márkák közül, mint az Affect, Claresa, IBRA Makeup és sok más. 

pixel