Sylveco

Termékek száma: 28

Az elismert és környezetbarát lengyel kozmetikumgyártó termékei a tudatos és igényes vásárlók szükségeit elégítik ki. A márka öko és természetes termékeket gyárt az arc, test, haj, szájüreg és gyermekek ápolására. Ez az alábbi márkák nővérmárkája: Vianek, Biolaven, Duetus és Zielko. Összetevőik és illatanyagaik helyi, természetes eredetűek és kellemes csagolásban vannak elrejteve. Rendelj most!

SZÁRMAZÁS

A Sylveco egy elismert lengyel kozmetikai gyártó.

TERMÉKEK

A márka természetes és ökológiai ápoló kozmetikumokat kínál arcra, testre, hajra, szájra és gyermekek számára.

ÉRDEKESSÉGEK

A Sylveco a Vianek, Biolaven és Duetus cégek testvérmárkája, amely az árúházunkban is elérhető.

A Sylveco környezetbarát készítményeket készít a tudatos és igényes vásárlók számára. Natív alapanyagokból, természetes illat kivonatokból épülnek fel, és szemet gyönyörködtető csomagolásban zárják.

A díjnyertes és kiváló ápoló dermokozmetikumok minden bőrtípusra alkalmas termékcsaládot tartalmaznak. Kiváló minőségük megbirkózik a száraz, érzékeny és érett bőr, valamint a vegyes, zsíros és aknés bőr problémáival.

A márka a gyermekek és csecsemők érzékeny bőrének megfelelő termékeket is kínál. Ezek és más Sylveco kozmetikumok gazdagok biztonságos összetevőkben, beleértve a betulint, az allantoint vagy a panthenolt, amelyek hatékonyan védenek, csillapítják az irritációkat és elősegítik a bőr regenerálódását.

pixel