Purito

Termékek száma: 37

purito_hu

A Purito egy koreai arckozmetikai márka. Formuláiban a természetességre és a hatékonyságra összpontosít. Úgy véli, hogy a tíz lépésből álló ápolás az egészséges bőr garanciája. Vegán bőrápolási termékeket kínál környezetbarát csomagolásokban. A márka nemrégiben új márkanevet kapott, és nevét Purito Seoul-ra változtatta. Ez az új arculat nemcsak a felfrissülést szimbolizálja, hanem új, vonzó csomagolásban, továbbfejlesztett termékformulákat is bevezet.

termékek száma: 30/37

A Purito egy koreai márka, amely nemcsak Ázsiában, hanem más kontinenseken is jó hírnévnek örvend. A működésének filozófiája már maga a névben is rejlik, amely a tisztaságot jelentő angol "purify" szóból és a logóból - a talajra utaló kínai szimbólumból - származik. A Purito márkájú termékek öko, közvetlenül a természetből származó természetes összetevőkön alapulnak, és nem szennyezik a civilizációt, noha alaposan tesztelték a hatékonyságukat és a használat biztonságosságukat. A koreai márka kozmetikumainak fő feladata a bőr megerősítése és a különböző tényezők kedvezőtlen hatásainak enyhítése, beleértve a szmogot, a stresszt, a napfényt, az idő múlását és egyebeket. A legfontosabb, hogy a gondosan megtervezett receptúrák és a magas minőség nem jár elérhetetlen árakkal – a legtöbb legkelendőbb Purito termék már 8000 forintért megvásárolható, ami a kozmetikumok esetében, amelyek a környezetvédelmi szervezet Environmental Working Group felügyelete alatt állnak, tényleg jó hír.

Természet ajándékai a bőrnek

A Purito márkájú kozmetikumok közül a legnépszerűbbek a fényvédő arckrémek, amelyeket nagyon kedvelnek a koreaiak, akik nagy figyelmet fordítanak az ultraibolya sugárzás elleni védelemre. Ennek a cégnek a kínálatában azonban még sok minden megtalálható: vitaminos arckrémek, mosógélek és tisztítókorongok, tapaszok tökéletlenségekre, az ikonikus konjac szivacsok, valamint a hagyományos alapozót sikeresen helyettesítő BB (beauty balm) színező krémek, melyek ápolják a bőrt is.

 

A PURITO egy koreai arckozmetikai márka, amelynek termékei egyszerű, többnyire vegán formuláikkal tűnnek ki. Összetételükben természetes hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek minden bőrtípus, különösen a száraz, érzékeny és kombinált bőr ápolását támogatják. A márka kínálatában több PURITO termékcsalád is megtalálható. Ezek például:

  • Centella Green Level, amely Ázsiai Gázló (Centella Asiatica) kivonatot tartalmaz,
  • Derm-Ha 3 epidermális hidratálást elősegítő összetevőkkel,
  • Dermide, amelyeket irritált, kipirosodott bőrre és sérült hidrolipid gáttal rendelkező bőrre terveztek.

A formuláikban található összetevők támogatják az egészséges, puha és sima, ragyogó bőr helyreállítását.  

PURITO kozmetikumok – komplex bőrápolás

Fedezd fel ennek a koreai márkának a termékeit, amelynek köszönhetően elkezdhetsz holisztikusan gondoskodni az arcbőrödről. A drogériánkban olyan kozmetikumok várnak, amelyek összetevői segítenek:

  • megtisztítani a bőröd – ezekkel megfelelően előkészítheted az arcodat a további kezelésekre,
  • hidratálni és táplálni a felhámot, és enyhíteni az irritációt – különösen hasznos a káros külső hatásoknak történő kitettség után.

Olyan termékek is elérhetők, amelyek olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek támogatják a tökéletlenségek, a bőrpír és az elszíneződés, valamint az öregedés jeleinek megelőzését. Ennek eredményeként segítenek fenntartani a sima, puha, egységes arcbőrt. A koreai kozmetikumok támogatást nyújtanak a szép és egészséges bőrért folytatott küzdelemben.

pixel