Iossi

Termékek száma: 5

Lengyel márka, amely ökológiai kozmetikumokat készít natúr és bio összetevők alapján. Mindenféle bőrszükségletet igyekeznek kielégíteni. A gondosan kiválasztott, kiváló minőségű alapanyagok a márka jellemzői. Az Iossi számára ugyanilyen fontos az ökológia, ezért a termékeket üvegflakonokba csomagolják. Ismerkedjetek meg a kínálatukkal és válasszatok egy terméket magatoknak!

A Cosibella a Iossi kozmetikumok hivatalos forgalmazója Magyarországon. A tanúsítványt ezen a linken tekintheted meg.

SZÁRMAZÁS

Az Iossi egy lengyel kozmetikai gyártó Kłajból. A márka tulajdonosa Joanna Hołuj – szabadúszó grafikus, aki az új kozmetikai receptek elkészítésének és működésének lelkesedése.

TERMÉKEK

A termékek természetes, bio és ökológiai összetevőket tartalmaznak, amelyeket mind a lengyel őshonos réteken, mind a világ legtávolabbi sarkaiban nyernek. Üveg csomagolásuk újrahasznosítható.

ÉRDEKESSÉGEK

Az Iossi megalapítása előtt Joanna 20 évig különféle anyagok tervezett bankok és vállalatok számára. A távmunka nem okozott neki megelégedést, ezért új utat kezdett keresni. Lenyűgözte a szappankészítés folyamata, és saját vállalkozást indított.

Az Iossi márka a legjobb minőségű összetevőkre összpontosít, és olyan termékeket készít, amelyek minden ápolási igényt kielégítenek, beleértve az érzékeny, allergiás és problémás bőrt is. Mindegyiket megfelelően tesztelték és tanúsították, és sokukat gyakran díjazták.

A tulajdonos az aromaterápia tudását használja fel az Iossi kozmetikumok megalkotásához. Természetes illóolajokat ad hozzájuk, amelyek erősítik a hatásukat és természetes illattal látják el őket. Ahogy ő írja le magát – a természet minden kérdésre tudja a választ, és tudja, mi a szépség és az erő.

Hogyan támogatja a Cosibella az Iossi márkát a környezetvédelemben?

A „kevesebb hulladék” területén tevékenykedünk, ezért csatlakoztunk az Iossi márka által szervezett #ZeroWasteByIossi programhoz. A #ZeroWasteByIossi program részeként egy ilyen márkájú üres kozmetikai csomagolást visszaküldhettek nekünk, és az üzletünkben vásárolt visszaküldött kozmetikai csomagolásért cserébe 10% kedvezményt kap a következő Iossi termékek vásárlásakor. Tudjatok meg többet.

pixel