Duetus

Termékek száma: 1

SZÁRMAZÁS

A Duetus egy lengyel kozmetikai gyártó.

TERMÉKEK

A márka természetes és vegán ápolási termékeket hoz létre.

ÉRDEKESSÉGEK

A Duetus márka a minimalizmusra, a funkcionalitásra és az univerzálisra helyezi a hangsúlyt, ezért kozmetikumait úgy tervezték, hogy nők és férfiak számára egyaránt megfeleljenek – innen ered a „DUET-us” elnevezés.

A kozmetikumok tökéletlenségekkel való kombinált bőrre készültek, szabályozó és méregtelenítő tulajdonságúak. A termékekben többek között aktív szén, kender- és feketekömény olaj, zsurló kivonat és AHA, BHA és PHA savak szerepelnek. A márka nem ad hozzájuk mesterséges színeket és parfümöket, az illatuk pedig a természetes illóolajok hozzáadásának köszönhető.

A Duetus az Anti-pollution kozmetikumok, azaz a szmogellenes kozmetikumok sorozata, amelyek védenek a környezetszennyezéstől és a környezetben jelenlévő mérgező összetevők negatív hatásaitól. A termékeket javító, antioxidáns, erősen regeneráló és védő komplexek jelenléte jellemzi.

Ismeritek a Sylveco, a Biolaven vagy a Vianek termékeket? A Duetus a testvérmárkájuk.

A Duetus a natúr és vegán kozmetikumok lengyel gyártója, amelyet a minimalizmus és az univerzalizmus konvenciójában hoztak létre. Mit jelent ez gyakorlatilag? Először is, nem túl kiterjedt, maximálisan bőrbarát kompozíciók, amelyek tökéletesek lesznek nőknek és férfiaknak egyaránt (sokszor igényesebb ápolás keretében). Pontosan így: A Duetus kozmetikumok (a "duett" szóról elnevezett) párban is használhatók! Maga a csomagolások uniszexek, minimalista esztétikával és jellegzetes színekkel, amelyek három színből állnak: fekete, fehér és sárga. Ez egy olyan dizájn, amely nemtől és stílustól függetlenül mindenki számára vonzó lesz. Információk, amelyek befolyásolhatják vásárlási döntéseiteket? A Duetus olyan megbecsült és ajánlott márkák, mint a Sylveco és a Vianek testvérmárkája!

Valami jó mindenkinek. Mi érdemel figyelmet a Duetus márka kínálatában?

Ezeket a termékeket elsősorban a kombinált bőr igényeit szem előtt tartva fejlesztették ki, amivel a márka vásárlói gyakran a legnagyobb problémát okozzák. Egyrészt az ilyen bőr szeret kiszáradni, másrészt zsíros, és pattanásokkal vagy kitágult pórusokkal reagál. Az ilyen problémákra a válasz a Duetus kozmetikumok, amelyek szabályozó és méregtelenítő hatásúak aktív szénnel, speciálisan kiválasztott olajokkal vagy savakkal. A lengyel gyártó kínálatában érdemes odafigyelni a szmogellenes termékekre is, amelyek nem csak a nagyvárosok lakosainak ideálisak, ahol sokszor a szmog a legnagyobb problémát jelenti.
pixel