Creamy

Termékek száma: 12

SZÁRMAZÁS

A Creamy egy lengyel márka, amelyet 2016-ban alapított Zofia Pinchinat - Witucka, akinek lengyel-haiti gyökerei vannak.

TERMÉKEK

A márka vegán bőrápoló kozmetikumokat - krémeket, szérumokat és mosóolajokat - kínál. Ezenkívül tiszta olajokat és hidrolátumokat is.

ÉRDEKESSÉGEK

A Creamy márka logójában az "a" betű helyett Erzulie - a szépség, a szerelem és a termékenység haiti istennője - szimbóluma találhat.

A Creamy márka azzal kezdte a tevékenységét, hogy a lengyel piacon először bemutatta a csodálatos gyógyító és fiatalító tulajdonságokkal rendelkező moringafa olajat. Az alapítója, Zofia, lengyel-haiti származású, és onnan hozta ezt a különleges olajat, amelyet később a Creamy kozmetikában használnak.

A márka egy vagy több komponensű termékekre fókuszál, ami azt jelenti, hogy mentesek a felesleges anyagoktól, és csaknem 100%-ban tartalmazzák a hatóanyagokat. Formulái főként hidrolátokon alapulnak, elkerülve, hogy vízre alapozzák őket. Ráadásul a márka kozmetikumai kézzel gyártottak a Creamy laboratóriumban.

A márka tulajdonosa egyben a Polska Haiti Alapítvány elnöke is, amely 2010-ben jött létre a világ azon részén történt tragikus földrengés után. Azóta Zofia szervezete aktívan támogatja a haitiakat és segíti az állam újjáépítését. A tevékenységét különösen az oktatási szektorra összpontosítja, támogatja a meglévő iskolák fejlesztését és újak építését.

A Cosibella a Creamy kozmetikumok hivatalos forgalmazója Magyarországon. A tanúsítványt ezen a linken tekintheted meg.

A Creamy egy lengyel kozmetikai márka, amelyet 2016-ban alapított egy ápolásrajongó, Zofia Pinchinat-Witucka, akinek nemcsak lengyel, hanem haiti gyökerei is vannak. Erre utal a márka logójában Erzulie, a szépség, a szerelem és a termékenység haiti istennője szimbóluma. A cég elsősorban vegán, natúr bőrápoló kozmetikumok gyártására fókuszál, amelyek összetevői kis mennyiségű hatékony hatóanyagon alapulnak, különféle típusú fokozó vagy töltőanyagok hozzáadása nélkül. Sok termék a növények gőzzel végzett desztillációjából nyert hidrolátum, úgynevezett virágvíz alapú. A Creamy kínálatában a bestseller az olajok, különösen a szépítő haiti moringa olaj, amely Lengyelországban is népszerű a Creamy márka alapítójának köszönhetően.

Kozmetikai must-have a Creamy kínálatából

Bőrápolási igényeitől függetlenül mindent megtaláltok, amire szükségetek van a Creamy kínálatában. Érdemes az említett olajokért nyúlni, egyfajta natúr szérumként és OCM (Oil Cleansing Method) módszerrel sminklemosóként egyaránt használni. A bestsellerek még a csodálatosan nyugtató arcmaszkok, a sokoldalú hatású arckrémek és a pótolhatatlan olajos szérumok. Remek ötlet az is, ha krémes kozmetikai készleteket választunk, például arcmasszázshoz vagy öregedésgátló ápoláshoz. Az előnye a minimalista csomagolás, amely nem csak a minimalisták figyelmét fogja felkelteni.
Cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsuk weboldalunkon. Szolgáltatásaink használatával Ön elfogadja azok használatát. Róluk többet megtudhat az adatvédelmi irányelvek.
Close
pixel