Creamy

Termékek száma: 12

Lengyel-haiti gyártmány, amely összekapcsolja a természetes alapanyagokat a tudománnyal, a kiegyensúlyozott bőrápolás érdekében. A Creamy vegán kozmetikumokat készít, melyek csomagolása a less-waste elvet képviseli, egyszóval a természet fontos a számukra. A jellegzetes csomagoláson apró művészeti elemek találhatók, amelyek elragattatják a tekintetet.

A Creamy egy lengyel kozmetikai márka, amelyet 2016-ban alapított egy ápolásrajongó, Zofia Pinchinat-Witucka, akinek nemcsak lengyel, hanem haiti gyökerei is vannak. Erre utal a márka logójában Erzulie, a szépség, a szerelem és a termékenység haiti istennője szimbóluma. A cég elsősorban vegán, natúr bőrápoló kozmetikumok gyártására fókuszál, amelyek összetevői kis mennyiségű hatékony hatóanyagon alapulnak, különféle típusú fokozó vagy töltőanyagok hozzáadása nélkül. Sok termék a növények gőzzel végzett desztillációjából nyert hidrolátum, úgynevezett virágvíz alapú. A Creamy kínálatában a bestseller az olajok, különösen a szépítő haiti moringa olaj, amely Lengyelországban is népszerű a Creamy márka alapítójának köszönhetően.

Kozmetikai must-have a Creamy kínálatából

Bőrápolási igényeitől függetlenül mindent megtaláltok, amire szükségetek van a Creamy kínálatában. Érdemes az említett olajokért nyúlni, egyfajta natúr szérumként és OCM (Oil Cleansing Method) módszerrel sminklemosóként egyaránt használni. A bestsellerek még a csodálatosan nyugtató arcmaszkok, a sokoldalú hatású arckrémek és a pótolhatatlan olajos szérumok. Remek ötlet az is, ha krémes kozmetikai készleteket választunk, például arcmasszázshoz vagy öregedésgátló ápoláshoz. Az előnye a minimalista csomagolás, amely nem csak a minimalisták figyelmét fogja felkelteni.
pixel