Biolaven

Termékek száma: 3

SZÁRMAZÁS

A Biolaven egy lengyel kozmetikai márka, amelyet a Sylveco cég hozott létre.

TERMÉKEK

A gyártó natúrkozmetikumokat kínál az arc, a test és a haj bőrének ápolására.

ÉRDEKESSÉGEK

A Biolaven testvérmárkái többek között Vianek, Duetus és Sylveco.

A Biolaven lengyel kozmetikumok főként levendulaolajon és szőlőmagolajon alapulnak, amelyek regeneráló, tápláló és öregedésgátló tulajdonságokkal rendelkeznek. Kellemes illataik is vannak, pihentető, nyugtató és frissítő hatásúak. A kiváló minőségű készítményeket az jellemzi, hogy mindenki számára ajánlottak, aki értékeli a természetes és bevált kozmetikumokat megfizethető áron.

Ismerjétek meg a lengyel Biolaven natúrkozmetikum márkát, és próbáljátok ki legalább néhány termékét. Különféle arc- és testápoló krémeket, tápláló maszkokat, speciális szérumokat, hidratáló balzsamokat, szabályozó samponokat és még sok minden mást megtaláltok. Kellemes illatú natúrkozmetikumokról van szó, melyek kiváló alternatívát jelentenek a drogériás termékekkel szemben. Használjátok ki a Cosibella.hu áruház ajánlatát és rendeljetek valamit magatoknak vagy ajándékra.

Természet ereje a Biolaventől

A lengyel márka natúrkozmetikai termékei növényi eredetű bio összetevőkön alapulnak, elsősorban gondosan válogatott olyan módon finomított olajokon, amelyek megőrzik vitaminjaikat és egyéb tápanyagaikat. A Biolaven kozmetikumok összetételében többek között levendulaolaj és szőlőmagolaj – ez az öregedésgátló kozmetikumok gyártásához használt alapanyag. Speciális tulajdonságai elősegítik a bőr felszínének kisimítását, és támogatják a természetes rekonstrukciós és regenerációs folyamatokat. Ezért az ezt az olajat tartalmazó Biolaven Organic krémek feszesítő és ránctalanító hatásúak.

A lengyel márka válogatott kozmetikumai

Az üzletünk kínálatát kihasználva a kiválasztott bio Biolaven kozmetikumokért nyúlhattok. Ezek elsősorban az arc és a kéz bőrének mindennapi ápolására szolgáló különféle típusú krémek. Az üzletben ezen a márkán található természetes hajsampont vagy különféle természetes proteinos kondicionálókat is találtok a legyengült haj megerősítésére. Ennek a márkának az általunk kínált eredeti hajkondicionálói a következők: kondicionáló permet, amelyet közvetlenül a hajra és a fejbőrre kell felvinni öblítés nélkül.

Ismerkedjetek meg a lengyel Biolaven márka különféle kozmetikumai kínálatával, és rendeljétek meg a kiválasztott típusokat - ezek megfizethető, természetes olajokon és más típusú növényi kivonatokon alapuló, bio krémek, balzsamok, szérumok, maszkok és samponok a mindennapi bőr-, haj- és körömápoláshoz. Ha kétségeitek vannak a drogériás kozmetikumok hatékonyságával kapcsolatban, ellenőrizzétek a rendelkezésre álló termékeket. Ajánljuk!
pixel