A legjobb hidratáló arckrémek – TOP 10

0 0 6 perc
A legjobb hidratáló arckrémek – TOP 10
Arcápolás
0 0 6 perc

Tartalomjegyzék

    Bőröd minden nap ki van téve számos külső tényező káros hatásának. Pontosan emiatt rendkívül fontos a megfelelő arcápoló krém kiválasztása, amely hatékonyan ápolja a bőrt. Tapasztalatból tudom azonban, hogy nehéz megtalálni a megfelelőt. Milyen hatóanyagokra érdemes odafigyelni? Hogyan válasszuk ki őket a bőrtípusunknak megfelelően? Mindezt megtudhatod ebből a cikkből. Sőt, a választás leegyszerűsítése érdekében gondosan kiválasztottam a 10 legjobb archidratáló krémet, amelyek között biztosan találsz magadnak valamit érdekeset. Szeretnél találkozni velük? Akkor mire vársz még!

    Az arckrémek legjobb hidratáló összetevői

    Ha a legjobb archidratálót szeretnéd kiválasztani, ügyelj a formulájára. Keress olyan összetevőket, amelyek segítenek hidratálni az epidermiszt. Ezt az alábbiak biztosítják:

    Hidratáló krém és bőrtípus

    Most, hogy tudod, milyen hatóanyagokra érdemes odafigyelni, ideje kiválasztani a bőrtípusodnak megfelelő kozmetikumot. Ha a bőröd:

    A legjobb hidratáló arckrémek – TOP 10

    Ha még mindig nincs meg a kedvenced az archidratálók közül, nézd meg ezt a listát. Talán itt van elrejtve.

    BasicLab – Famillias – Könnyű állagú hidratáló arckrém

    Bőrtípusodtól függetlenül ez a krém kiváló orvosság lehet a nedvességvesztés problémájára. Mit találsz benne? Először is, rengeteg hidratáló és nyugtató összetevőt – borágóolaj, uborkakivonat, allantoin, panthenol, trehalóz és nátrium-hialuronát. Könnyű formulájának köszönhetően gyorsan felszívódik és nem terheli meg bőrt. Ha egy gyengéd terméket keresel a mindennapi bőrápolásba kedvező áron, akkor ez az!

    Beauty of Joseon – Dynasty Cream – Gyengéd Hidratáló Arckrém

    Ez egy intenzíven hidratáló termék, melynek formulája értékes hatóanyagokon alapul. Mit nyersz még vele? A rizs-hidrolát a ginzeng-hidroláttal együtt tonizáló és antioxidáns tulajdonságokat is biztosít. A ceramidok segítenek megerősíteni a bőr védőgátját, a niacinamid csökkenti a bőrpírt és az elszíneződést, a szkvalán védőréteget hoz létre az epidermisz felszínén, az adenozin pedig gyengéden feszesíti azt. 

    Dr Grehen – PrebioDerm – Prebio Hydro Cream – Prebiotikus Hidratáló Krém

    Ez a kozmetikum egyedülálló formulájának köszönhetően számos ápolási előnnyel jár. A hialuronsav három molekuláris formáját, atelokollagént, niacinamidot és virágmézet tartalmaz, amelyek együttesen mély hidratálást, gyulladáscsökkentő és öregedésgátló tulajdonságokat biztosítanak, valamint serkentik a ceramidtermelést. Ez nem minden. A krémet természetes prebiotikumokkal dúsították, amelyek támogatják a bőr mikrobiomjának megfelelő működését.

    Medik8 – C-Tetra Cream – Hidratáló C-vitamin Krém

    Ebben a krémben a C-vitamin stabilizált formáját találod, melynek antioxidáns, öregedésgátló és bőrtónust kiegyenlítő tulajdonságai nagyon hatékonyak. Összetételét E-vitaminnal és hialuronsavval is dúsították. Mivel szinergikusan működnek együtt a C-vitaminnal, növelik a hidratációt és védik a bőrt a szabad gyököktől. Milyen bőrtípusra alkalmas? Tulajdonképpen mindegyikre, de kozmetológusunk főleg érett, elszíneződésre hajlamos bőrre ajánlja.

    The Ordinary – Natural Moisturizing Factors + HA – Hidratáló Arckrém Hialuronsavval

    Ha egy egyszerű összetételű hatékony bőrhidratálót keresel, akkor ez a krém biztosan érdekelni fog. Mi olyan különleges benne? Rengeteg NMF – természetes hidratáló faktort tartalmaz. Benne találhatók az alábbiak: aminosavak, zsírsavak, trigliceridek, karbamid, ceramidok, glicerin és hialuronsav. És ez még nem minden! Mivel ezek olyan összetevők, amelyek természetesen előfordulnak a bőrben, hatékonyan hidratálják és erősítik az epidermisz védőrétegét.

    SKIN1004 – Madagascar Centella Cream – Hidratáló Krém Ázsiai Gázlóval

    A krém fő összetevőjének számító Centella Asiatica-nak köszönhetően arcod megnyugszik és regenerálódik. A kozmetikum tökéletesen megbirkózik a bőr kiszáradásával is. A sheavaj, a panthenol, a trehalóz, a szkvalán és a ceramidok mélyen hidratálják és táplálják, a niacinamid pedig kiegyenlíti a színét. Ezenkívül a krém könnyű, nem zsíros állagú. Ennek köszönhetően gyorsan felszívódik, és simává és puhává varázsolja bőrt.

    SkinTra – Let Your Skin Drink Up – Prebiotikus Hidratáló Krém

    Kiváló választás lesz, ha egy könnyű, de intenzíven hidratáló és regeneráló krémet keresel az arcbőrödnek. Mi érvényesül a javára? Az itt található prebiotikumok és fermentumok hatékonyan támogatják a bőr mikrobiomját, javítva annak megjelenését. Ezenkívül nagyszerű bőrpuhító anyagokat tartalmaz – ugyanazokat, mint a faggyúdban. Ennek a krémnek a formulájában azonban sokkal több olyan hatóanyagot találsz, amelyek nagy előnyökkel járnak, ezért arra biztatlak, hogy teszteld és győződj meg róla saját szemeddel.

    Cosrx – Hyaluronic Acid Intensive Cream – Intenzíven Hidratáló Krém Hialuronsavval

    Egy másik nagyszerű krém, amelyet úgy alakítottak ki, hogy intenzív hidratálást és védelmet nyújtson a vízveszteség ellen. Száraz és irritált a bőröd? Akkor ez lehet a te slágered! A betain és a nátrium-hialuronát megtartja a vizet az epidermiszben, a makadámiaolaj pedig egy réteget hoz létre, amely megakadályozza annak kiszivárgását. Itt homoktövis-hidrolátot is találsz. Ez nyújt nyugtató, regeneráló és gyulladáscsökkentő hatást, amelyeknek köszönhetően bőröd búcsút mond a kellemetlen betegségeknek.

    Goodal – Vegan Rice Milk Moisturizing Cream – Vegán Hidratáló Krém

    Ez a termék irritált és érzékeny bőrre is alkalmas. Ha ez a probléma, és kerülöd az állati eredetű összetevőket, akkor ez neked való. Mit tud? Biztosan megfelelően hidratálja, regenerálja, megnyugtatja, sőt kisimítja a bőrt. Mindezt a formulájában található összetevők – ceramidok, trehalóz, szójatej és rizskivonat – biztosítják.

    Ma:nyo – Bifida Biome Aqua Barrier Cream – Hidratáló Arckrém

    Kulcsfontosságú összetevője, a ceramidokkal megerősített Bifida Biome intenzíven támogatja a bőröd hidrolipid gátját az újjáépítésében. Mit nyersz azzal, ha Centella Asiatica vízzel kombinálod? Erős gyulladáscsökkentő és nyugtató hatást biztosít, melynek köszönhetően a bőrödön lévő elváltozások gyorsabban gyógyulnak. Még egy érdekes összetevőt találsz az receptjében. Ezek liposzóma mikrokapszulák. Nekik köszönhetően a hatóanyagok jobban behatolnak a bőrödbe.

    Hidratáló krém – társad a mindennapi bőrápolásban 

    Remélem, hogy listám segít a legjobb választásban. Minden általam tárgyalt krém számos ápolási előnnyel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően szövetségesed lehet a szárazság elleni küzdelemben. Függetlenül attól, hogy az én listámról választasz, vagy esetleg más termékeket, remélem, megtalálod az ideális terméket, amely nagyszerű eredményeket fog hozni.

    Ha pedig segítségre van szükséged a tökéletes krém kiválasztásában, keresd kozmetológusainkat a kozmetológiai űrlapon keresztül. Írhatsz nekünk Facebookon, Instagramon vagy hívd a +36 80 088 597-es telefonszámot.

    Tetszett ez a cikk?

    Subscribe
    Powiadom o
    guest
    0 komentarzy
    Inline Feedbacks
    View all comments