SkinTra – Wash It Off – Glükozid Arctisztító Gél – miért van rá szükséged?

0 0 4 perc
SkinTra – Wash It Off – Glükozid Arctisztító Gél – miért van rá szükséged?
Márkák
0 0 4 perc

Tartalomjegyzék

    Eddig az egyetlen dolog, ami hiányzott a SkinTra termékcsaládból, az egy arctisztító gél volt, hogy egy teljes bőrápolási rutint ajánlhassunk Neked egy márkával. Azok az idők elmúltak! Mostantól van valami megfelelő – egy glükozidos bőrtisztító gél, amely kiválóan alkalmas az arctisztításra a reggeli és az esti ápolás során. Miért érdemes ezt a terméket kiválasztani, és mit tartalmaz az összetétele? Ebben a cikkben mindent megtudhatsz róla!

    Miért olyan fontos az arctisztítás?

    SkinTra - Wash It Off - Glükozid Arctisztító Gél

    SkinTra – Wash It Off – Glükozid Arctisztító Gél

    Nap mint nap rengeteg szennyeződés kerül a bőrre, mind a levegőből, mind maga a bőr belsejéből, mint például a faggyú. El tudod képzelni, hogy minden nap rétegről rétegre rakod fel a bőrápoló és sminktermékeket anélkül, hogy lemosnád az előző réteget? Ez a bőrbetegségek, pattanások, mitesszerek és allergia receptje. Ezért a bőrtisztítás elengedhetetlen, és én, illetve mi, a Cosibella csapata, DUPLA ARCTISZTÍTÁST javasolunk.

    Milyen összetevőket tartalmaz a SkinTra arctisztító gél?

    A glükozid arctisztító gél hatása és legfontosabb tulajdonságai

    A termék alkalmazási módja

    Adagolj megfelelő mennyiségű gélt nedves kézbe, és alaposan habosítsd fel. Ezután tisztítsd meg az egész arcot és a szemkörnyéket a habbal. Masszírozd addig, amíg a szennyeződéseket le nem mosod, majd langyos vízzel öblítsd le. Használd reggel és este.

    Első használat – benyomásaim

    Hadd kezdjem a termék vizuális aspektusával – gyönyörűen mutat a fürdőszobában, és a barna üveg, amiből készült, nagyon esztétikus és környezetbarát. A második pont – nagyon sűrű, nem folyik át az ujjakon, így nem pazarlunk termékkel. Csodálatosan habzik! És ez nagyon meglepett engem. Egyre több olyan géllel találkozom, ami enyhén habzik, ami miatt többet kenek fel, mert úgy érzem, nem tudom jól lemosni a bőrömet. Itt pont az ellenkezője a hatás, elég egy pumpányi mennyiség és tökéletes, sűrű habot képez, ami tökéletesen tisztítja az arcot.

    Vélemény hosszabb használat után

    Kombinált bőröm van, de jelenleg hajlamos a szárazságra. Viszont szerintem bármilyen bőrtípusra, akár zsíros vagy érzékeny bőrre is beválik. Ahogy az első használat után említettem, továbbra is nagyra értékelem ennek a gélnek a sűrűségét, mert SZUPER kiadós! Már két-három hete használom, és nem vettem észre, hogy rengeteget használtam volna, pedig minden nap használom. Előfordult is, hogy az arctisztítás mindkettő lépését végeztem ezzel az egyetlen termékkel – mit gondolok? Tökéletesen lemosta az arcomról és a szemsminket is! Mindössze két pumpálás kellett belőle, és máris alapos sminkeltávolítást és jól megtisztított bőrt kaptam. Kicsit olyan, mintha dupla samponozást csinálnék. Nekem a reggeli és az esti bőrápolási rutinomban is jól működik. Szerintem nagyon sokoldalú termék, és minden bőrtípusú férfi és nő egyaránt kedvelni fogja. Ha tisztító gélekről van szó – ez lett az egyik kedvencem.

    Írhattok nekünk facebookon instagramon vagy hívhattok a +36 80 088 597 telefonszámon.

    Tetszett ez a cikk?

    Subscribe
    Powiadom o
    guest
    0 komentarzy
    Inline Feedbacks
    View all comments