SkinTra – Light Your Skin vagy BasicLab – Esteticus – Ragyogtatás és Bőrnyugtatás – Antioxidáns bőrkiegyenlítő szérum 15% C-vitaminnal? A sláger C-vitaminos szérumok összehasonlítása!

0 0 4 perc
SkinTra – Light Your Skin vagy BasicLab – Esteticus – Ragyogtatás és Bőrnyugtatás – Antioxidáns bőrkiegyenlítő szérum 15% C-vitaminnal? A sláger C-vitaminos szérumok összehasonlítása!
Kozmetikumok
0 0 4 perc

Tartalomjegyzék

    Egyre többen figyelnek oda a naponta használt kozmetikumok összetételére. Ezért a mai bejegyzésben két népszerű C-vitaminos szérum összehasonlítására összpontosítunk, amelyek nélkülözhetetlenek a bőrápolásban. A SkinTra – Light Your Skin és a BasicLab – Antioxidáns Bőrkiegyenlítő Szérum 15% C-vitaminnal szérumokról van szó.

    Hogyan hat a C-vitamin a bőrre?

    A C-vitamin, más néven aszkorbinsav az egyik leghatékonyabb antioxidáns, amely a kozmetikumokban is megtalálható. Ránctalanító hatású, javítja a bőr rugalmasságát, világosítja és kiegyenlíti a bőr tónusát. Emellett antioxidáns hatású, semlegesíti a szabad gyökök káros hatását.

    SkinTra - Light Your Skin - Szérum 20% C-vitaminnal és Ferulinsavval

    SkinTra – Light Your Skin – Szérum 20% C-vitaminnal és Ferulinsavval

    Ez a szérum akár 20% tiszta C-vitamint tartalmaz! Olyan bőrre lett kifejlesztve, amelynek erős dózisú világosításra van szüksége, kiegyenlíti a bőrtónust és csökkenti a ráncok láthatóságát. Ferulinsavat tartalmaz, amely fokozza a C-vitamin szérum hatását, valamint stabilizálja maga a vitamint és erős antioxidáns is. Emellett a szérumban az E-vitamin is található, melyet a fiatalság vitaminjaként ismernek – ez egy antioxidáns, ezért védi a bőrt a szabad gyökök okozta károsodástól.

    SkinTra Light Your Skin specifikáció:

    BasicLab - Esteticus - Ragyogtatás és Nyugtatás - Antioxidáns Kiegyenlítő Szérum 15% C-vitaminnal

    BasicLab – Esteticus – Ragyogtatás és Nyugtatás – Antioxidáns Kiegyenlítő Szérum 15% C-vitaminnal

    A BasicLab szérum 15% stabil C-vitamint tartalmaz etilezett formában, amely tökéletes a táplálásra, regenerálásra és kiegyenlítésre szoruló bőr számára. A szérum összetétele prebiotikumot is tartalmaz, amely elősegíti a hidratálást és gondoskodik a bőr hidrolipid barrierjének és mikrobiomjának egészségéről. A rizsvíz-szűrlet megnyugtatja, hidratálja és regenerálja a bőrt. A hidratáló összetevők mellett erős antioxidánsokat, glutationt és resveratrolt tartalmaz, amelyek védik a bőrt a szabad gyökökkel, és ezáltal a ráncok, a szürke és fáradt bőr kialakulásával szemben.

    BasicLab Esteticus specifikáció:

    SkinTra/BasicLab – benyomásaim és melyik lett a kedvencem?

    Mindkét termék nagyon jó, de sok szempontból határozottan különböznek egymástól. A SkinTra szérumban magasabb a C-vitamin koncentráció, ami előnyös lehet azoknak, akik intenzív hatást keresnek. Másrészt a BasicLab kíméletesebb a bőrhöz a C-vitamin etilezett formájának és a hidratáló összetevők tartalmának köszönhetően, ami előnyös lehet az érzékeny vagy problémás bőrűek számára.

    Ami az én választásomat illeti, én mindkettőt választom! Micsoda meglepetés… De ez az igazság. A SkinTra-t ritkábban használom, este, amikor intenzívebb hatásra vágyom. Hétköznapokra, a BasicLabhoz nyújtok az SPF alá és így néz ki legjobban a bőröm.

    Ne feledd, hogy a C-vitamin használata a bőrápolási rutinban következetességet és türelmet igényel, de az eredmények igazán megérik. Bármelyik szérumot is választod, ne feledd, hogy napközben mindig használj fényvédőt.

    Írhatsz nekünk a facebookon, instagramon vagy hívd a 06 80 088 597-es telefonszámot.

    Tetszett ez a cikk?

    Subscribe
    Powiadom o
    guest
    0 komentarzy
    Inline Feedbacks
    View all comments