Milyen betegségek esetén alkalmazható a csigakrém? Kozmetikumok és hatásaik

1 0 5 perc
Milyen betegségek esetén alkalmazható a csigakrém? Kozmetikumok és hatásaik
Aktív összetevők
1 0 5 perc

Tartalomjegyzék

    Számodra is ismerős a koreai csiganyál kozmetikumok, azaz a csigaváladék-esszenciával gazdagított termékek? Szeretnél többet megtudni a csiga-szűrlet működéséről, és felfedezni a csiganyálka-tartalmú titkos koreai készítmények tárházát, amelyek rendkívül jótékony hatással vannak a bőrre? Olvass tovább!

    Csiganyál krém – tulajdonságai és hatása

    A csiganyál arckrém a bőrünkre kiválóan ható anyagok igazi arzenálja. A csiganyálka vitaminokat (A, C, E), fehérjéket, mukopoliszacharidokat, proteolitikus enzimeket és AHA-savakat tartalmaz. Nekik köszönhető, hogy a bőr rugalmasabb, feszesebb és tökéletesen táplált lesz az alkalmazás során. Kisimítja a ráncokat, növeli a bőr feszességét és rugalmasságát, megfiatalítja, simítja, tisztítja és gyengéden hámlasztja a bőrt. Késlelteti az öregedési folyamatokat. A csigamucin tulajdonképpen egy természetes antibiotikum is, amely felveszi a harcot a bőrgyulladással és az aknés elváltozások kialakulásáért felelős baktériumokkal, hatékonyan csillapítja az irritációkat és csökkenti a hegek láthatóságát. Erőteljesen hidratálja és regenerálja a sérült hámréteget, szabályozza a faggyúkiválasztást, frissít, tisztít és javítja a bőr tónusát.

    Krém csiganyálkával – milyen bőrtípusra használható?

    A csiganyálka egyedülálló összetétele minden bőrtípusra ideális. Tökéletes megoldás az érett és öregedő bőr számára, késlelteti a bőr öregedési folyamatait. Száraz és vízhiányos bőrre is előnyös a csiganyálka, mivel ez az összetevő nyugtatja és hidratálja a hámréteget. Reaktív bőr és tökéletlenségek esetén a csiganyálka katalizátorként hat, felgyorsítja a sebgyógyulást. A csiganyálka hatással van a belső sejtregenerációra és a bőr külső állapotára: csökkenti a hámréteg hámlását, kiegyenlíti a bőr tónusát, támogatja a gyulladások gyógyulását. A csiganyálka-kivonat megőrzi a bőr rugalmasságát, hidratálja és táplálja a bőrt, gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, véd a korai öregedés ellen. A legjobb csiganyál krémet keresel? Olvass tovább!

    Többfunkciós hatás a bőrön

    A csiganyálka kinyerése nem károsítja a csigákat, teljesen biztonságos számukra. Ez a váladék egy természetes kollagén, elasztin, glikolsav, allantoin, vitaminok és természetes antibiotikumok gazdag forrása. Erős helyreállító, regeneráló, simító és feszesítő hatása van. Nagyon népszerű az ázsiai országokban az irritált, gyulladt bőr ápolásában is jó szolgálatot tesz, sőt plasztikai műtétek és invazív beavatkozások után az esztétikai kozmetológiában is van szerepe, mivel azonnal regenerálja a bőrt. Tulajdonságainak köszönhetően jelentősen csökkenti a hegeket, kevésbé láthatóvá varázsolja azokat. A csiganyálka számos bőrproblémára alkalmazható, ráadásul minden bőrtípusnál működik. Alfa-hidroxisav és antibiotikum-tartalmának köszönhetően a csiganyálka hatékonyan támogatja a pattanások elleni küzdelmet. Antioxidáns és mukopoliszacharid kivonatának jóvoltából védi a bőrt az öregedési tényezőkkel szemben, érett bőrön alkalmazva pedig simítja a ráncokat. Vízmegkötő hatása mélyen hidratálja a száraz és igénybevett bőrt.

    Hatásos a koreai csiganyál krém?

    Nemcsak hatásos, hanem azonnali eredményekkel is kecsegtet – a csiganyál krém használatának pozitív hatásai már néhány nap után észrevehetők. Ennél jobban semmi sem képes megbirkózni a feszesség elvesztésének problémájával, a ráncokkal, sőt a hegekkel, nem is beszélve az egyenetlen bőrtónusról vagy a bőr kiszáradásáról. A legjobb benne, hogy a csiganyál krém ára sem tántoríthatja el az érdeklődőket a vásárlás folyamatától, és az ár-érték arány egyszerűen felülmúlhatatlan. Ha az is érdeklel, hogy melyik a legjobb csiganyálka krém, fedezd fel a cosibella.hu kínálatát, érdemes! Azonnali hidratálásra vágysz? A csiganyál arcmaszk a várt megkönnyebbülést, puhaságot és simaságot nyújtja Neked! Fedezd fel a portfóliót, és a csiganyálka innovatív technológiájának köszönhetően állítsa vissza bőröd egykori fiatalságát! Az alábbi listán szereplő kozmetikumokban a hatóanyagok fokozott koncentrációban vannak jelen – így akár a nem professzionális kozmetikai kezelésekben is kettős hatásuk lesz! A csiganyál szemránckrém szintén erősen koncentrált csiganyálkát tartalmaz. Hatékonyan hidratálja és intenzíven regenerálja a szemkörnyéki vékony és érzékeny bőrt. Vízelvezető és duzzanatcsökkentő hatása van, csökkenti a szem alatti táskákat, serkenti a keringést, csökkenti a sötét karikákat. Gyengéden világosít és simítja a ráncokat, valamint növeli a szemkörnyéki bőr rugalmasságát.

    Melyik a legjobb csiganyálka krém?

    Ez a ragyogtató összetevő részt vesz a bőr simításában és feszesítésében, csökkenti a ráncok láthatóságát, mérsékli a hiperpigmentációt, eltávolítja a szürke, fáradt, fakó színt, vagyis a bőr felfrissítésében is jól szuperál, úgyhogy önnek is érdemes megbarátkozni a „csigával”. Különösen az alábbi termékek tesztelését javasoljuk a cosibella.hu szortimentjéből!

    Hogyan késleltessük a ráncok megjelenését?

    Van néhány fontos bőrápolási elem, amelyeket érdemes bevezetni annak érdekében, hogy ne jelenjenek meg a dekoltázs- és nyakráncok és megpróbállak ezekre rábeszélni Téged. 🙂

    Cosrx - Advanced Snail 92 All in One Cream - Multifunkciós krém csiganyállal

    Cosrx – Advanced Snail 92 All in One Cream – Multifunkciós krém csiganyállal
    Az Advanced Snail egy multifunkcionális arckrém, amely igen magas koncentrációban, 92 százalékban tartalmazza a csiganyálkát. Így valóban speciális feladatok ellátására hivatott. Intenzíven hidratálja és regenerálja a bőrt, bizonyítottan öregedésgátló és ránctalanító hatással rendelkezik. Növeli a bőr rugalmasságát, javítja megjelenését. Behatol a finom ráncokba és hatékonyan feltölti azokat, miközben a bőrnek fiatalos megjelenést kölcsönöz. Olyan tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek megnyugtatják az irritációt és az aknés elváltozásokat. Próbáld ki, előre feltételezzük, hogy imádni fogod.

    Mizon - All in One Snail Repair Cream - Többfunkciós Csiganyálka Krém

    Mizon – All in One Snail Repair Cream – Többfunkciós Csiganyálka Krém
    Minden bőrtípusra tökéletes. A gazdag formula segít helyreállítani a bőrsejtek megfelelő működését. A bőr mélyen hidratálttá, simává és puhává válik. A krém öregedésgátló hatással is rendelkezik, simítja a ráncokat és rugalmassá teszi a bőrt.

    Cosrx - Advanced Snail Hydrogel Eye patch - Hidrogél Szemtapaszok Csiganyálkával

    Cosrx – Advanced Snail Hydrogel Eye patch – Hidrogél Szemtapaszok Csiganyálkával
    A Cosrx Advanced Snail Hydrogel Eye Patch egy innovatív, jótékony tulajdonságairól ismert csiganyálka szűrletbe áztatott hidrogél szemtapasz. Hidratálja, feszesíti és táplálja a szem körüli finom bőrt, simítja a finom ráncokat, csillapítja az irritációt. A termékben található niacinamid csökkenti a hiperpigmentációt és a szem alatti sötét karikákat, gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, élénkíti a bőrt, javítja annak általános állapotát, az adenozin pedig felgyorsítja a regenerációt és ránctalanító hatású.

    Missha - Super Aqua Cell Renew Snail Cream - Regeneráló Arckrém Csiganyálkával

    Missha – Super Aqua Cell Renew Snail Cream – Regeneráló Arckrém Csiganyálkával
    A Missha Super Aqua Cell Renew Snail sorozatban található kozmetikumok erősen hidratálnak újjáépítik a sérült bőr szerkezetét. Természetes védőrétegének védelmére és megerősítésére fejlesztették ki.

    Some By Mi - Snail Truecica Miracle Repair Cream - Revitalizáló Krém Csiganyalkával

    Some By Mi – Snail Truecica Miracle Repair Cream – Revitalizáló Krém Csiganyalkával
    Erősen regeneráló hatású krém 40 százalékos csiganyálka-koncentrációval, amely támogatja a sebgyógyulást és erősen hidratál. A zöld tea kivonat erősen fertőtlenítő, antibakteriális és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. A készítmény niacinamidot is tartalmaz, amely halványítja a pigmentfoltokat. A tökéletes készítmény azok számára, akik hegekkel és bőr irritációval küzdenek.

    Írhatsz nekünk a facebookon, instagramon vagy hívd a 06 80 088 597-es telefonszámot.

    Tetszett ez a cikk?

    Tetszik 1
    Subscribe
    Powiadom o
    guest
    0 komentarzy
    Inline Feedbacks
    View all comments