HairTry samponok – ésszel ápold a hajad!

0 0 4 perc
HairTry samponok – ésszel ápold a hajad!
Márkák
0 0 4 perc

Tartalomjegyzék

    Amikor a hajápolásra gondolunk, gyakran csak magukra a szálakra koncentrálunk, és megfeledkezünk az alapról, a fejbőrről. A Cosibella csapata által létrehozott HairTry márka vezérszlogenjével emlékeztet minket erre a fontos szempontra: „Egészséges haj egészséges fejbőrrel kezdődik”. Ezzel a holisztikus filozófiával a márka termékei a konkrét bőrproblémák megoldására összpontosítanak, kortól és nemtől függetlenül. A HairTry-t a trichológusok szakmai tudása és az alkotók őszinte szenvedélye közötti szinergia különbözteti meg. Ennek a márkának köszönhetően élvezhetjük a szalonhatást otthon elhagyása nélkül.

    Hogyan gondoskodik a HairTry a környezetről?

    Mi nem csak a hajról gondoskodunk. Nem feledkeztünk meg a bolygóról sem. A samponok 98%-ban rPET-ből készült környezetbarát csomagolásban kerülnek forgalomba, ezzel is hangsúlyozva a márka környezet iránti elkötelezettségét.

    De itt még nem érnek véget az előnyök! Ha a HairTry-t választod, bolygónk egészségét is támogatod. A márka aktívan részt vesz a tengerek és óceánok tisztaságának megőrzésében az Ocean Waste Plastic projekttel való együttműködés révén. Emellett minden megvásárolt termék hozzájárul a SeedBalls Kenya Foundation támogatásához, amely az emberi tevékenység által elpusztított területek zöldítésére törekszik. Fedezd fel a HairTry termékcsaládot, és találd meg a számodra tökéletes terméket, miközben gondoskodsz bolygónk jólétéről!

    Hogyan válasszuk ki a megfelelő sampont a fejbőrünknek?

    Mindenkinek más a hajszerkezete és a fejbőre, ezért fontos, hogy az egyéni igényeinkhez igazodó termékeket válasszunk. Ha a hajad fénytelen, durva tapintású és kevésbé rugalmas, az annak a jele, hogy extra nedvességre van szüksége. Ilyen esetben válassz ki hidratáló sampont, amely a szükséges összetevőket biztosítja a hajnak és visszaadja a fényét. Ha pedig a fejbőröd gyorsan zsírosodik, és a hajad a mosás utáni második napon elveszíti frissességét, akkor egy tisztító sampon lesz a legjobb szövetségesed. Mivel segít kiegyensúlyozni a faggyútermelést, a hajad hosszabb ideig friss marad. Ha olyan problémákkal küzdesz, mint a korpásodás, túlzott érzékenység vagy irritáció, érdemes megfontolni egy enzimes sampont. Tulajdonságainak köszönhetően eltávolítja az elhalt hámsejteket, mélyen tisztít és enyhíti az irritációt. A megfelelő sampon kiválasztásával nemcsak hajunk szépségéről, hanem mindenekelőtt fejbőrünk egészségéről gondoskodhatunk.

    HairTry – Take Off The Sebum – Tisztító Sampon

    A zsíros fejbőr és a lapos haj nehezen kezelhető probléma lehet. A HairTry – Take Off The Sebum samponnal könnyebbé válik az ilyen kihívások leküzdése. Ez a sampon nemcsak az alapos tisztításról, hanem a hosszantartó frissességről és extra volumenről is gondoskodik. Gélszerű textúrájának köszönhetően könnyen használható és tökéletesen habzik. De nem csak a mosás hatékonyságáról van szó – hanem az egész ápolás filozófiájáról.

    Az olyan összetevők, mint az 1%-os gyümölcsecet és a 2%-os POLYPLANT A/S nemcsak mélyen tisztítanak, hanem ápolják a fejbőr mikrobiomját is, csökkentve annak zsírosodásra való hajlamát. Ez a készítmény az ápolás holisztikus megközelítésének kvintesszenciája – az alapos tisztítást a fejbőr és a haj ápolásával kombinálja. Ráadásul gyengéd, frissítő illatának köszönhetően a mindennapi hajmosási rutin pihentető pillanattá válik.

    Ha tehát hajadnak könnyedségre, volumenre és hosszantartó frissességre van szüksége, a HairTry – Take Off The Sebum a tökéletes választás. Gyakran formázod a hajat? Vagy egyszerűen hajlamos a zsírosodásra? Ez a sampon biztosan megfelel az elvárásaidnak.

    HairTry – Feel The NMF – Hidratáló Sampon

    Kíváncsi vagy, hogyan tisztíthatod meg mélyen a fejbőrödet egyetlen lépésben, és egyszerre láthatod el a hajadat nélkülözhetetlen nedvességgel? A válasz a HairTry termékcsaládból érkezik a Feel The NMF sampon formájában. Nagyszerű választás minden családtag számára, aki hatékony ápolást keres egy termékben. Gélszerű állaga tökéletesen habzik, így alkalmazása nemcsak hatékony, de élvezetes is.

    Ez azonban nem egy átlagos sampon. Az olyan összetevők keverékének köszönhetően, mint az 1%-os MOISTURIZING FACTOR és a POLYPLANT MOISTURIZING, a haj visszanyeri egyensúlyát, tápláltabbá, könnyedebbé és dúsabbá válik. A formulában lévő panthenolnak nyugtató hatása van a fejbőrre, megszünteti a feszülő és a száraz érzést. A friss, enyhén gyümölcsös illata pedig minden hajmosást pihentető és frissítő pillanattá tesz!

    Ha tehát azt szeretnéd, hogy a hajad ne csak tiszta, hanem mélyen hidratált és egészséges is legyen, nyúljon a HairTry – Feel The NMF-hez. Tökéletes választás mind a száraz vagy göndör hajra, mind pedig az extra adag nedvességet igénylő hajra.

    HairTry – Date With Exfoliate – Enzimes Sampon

    Ez egy speciális termék, amely egyesíti a sampon és a fejbőr hámlasztásának hatásait. Ha nincs időd rendszeresen peelingelni a fejbőrödet, vagy egyszerűen megfeledkezel róla – ez a kozmetikum tökéletes megoldás lesz számodra. Hatékonyan tisztítja a fejbőrt, gyengéden hámlasztja az elhalt hámsejteket és meghosszabbítja a frissességet. Sőt, megemeli a hajat a gyökerektől, növeli a frizura térfogatát, és segít a korpásodás elleni küzdelemben is. A hámlasztó hatást a fügéből nyert enzim (ficin) okozza, amely a legerősebb enzim.

    Maga a sampon használata nagyon kellemes. Zselészerű állagú, krémes, sűrű habot hoz létre, kellemes, enyhén parfümös illatú. Rendkívüli hatékonysággal büszkélkedhet, mert a csomagolása 500 ml-t tartalmaz, és használatának gyakorisága nem haladhatja meg a heti egy alkalmat. Kétségtelen, hogy ez az enzimes sampon sokáig a fürdőszobádban marad.Ha azonban egy praktikus kiszerelésre vágysz, amit könnyedén magaddal vihetsz bármilyen útra, vagy szereted gyakran cserélni és tesztelni a hajkozmetikumokat, a HairTry márka meg fog felelni az elvárásaidnak. A közelmúltban a márka portfóliójában megjelent ennek az enzimsamponnak a 250 ml – es változata is – add hozzá ezt a terméket a kozmetikai készletedhez.


    Írhattok nekünk facebookon instagramon vagy hívhattok a +36 80 088 597 telefonszámon.

    Tetszett ez a cikk?

    Subscribe
    Powiadom o
    guest
    0 komentarzy
    Inline Feedbacks
    View all comments