A. Florence Skincare termékei – mit érdemes róluk tudni?

0 0 4 perc
A. Florence Skincare termékei – mit érdemes róluk tudni?
Márkák
0 0 4 perc

Tartalomjegyzék

    Az A.Florence Skincare márka lassan egyre ismertebb az áruházunkban, amelynek nagyon örülünk! Úgy döntöttünk, hogy még jobban bemutatjuk nektek ezt a gyártót, a filozófiáját és a termékeit, és javaslatot teszünk arra, hogyan használhatjátok fel őket ápolási rutinban.

    Képzeljetek el egy kis otthoni laboratóriumot, ahol egy maroknyi munkás méri az anyagokat, és kis tételekben rakja össze őket. Igen, az A. Florence egy kis brit gyártó, és a kozmetikumaikat kézzel készítik.

    A márka filozófiája a gyógyszerészeti hatékonyság, a tesztelt összetevők és főként az epidermisz rekonstrukciója, ebből adódóan a meglehetősen gazdag formulák és a ceramidok sok termékben való részvétele.

    A márkával kapcsolatos érdekes információk alapján termékeik túlnyomó többsége terhesség alatt engedélyezett, a gyártó gondoskodik a terhes és szoptató nők biztonságáról. Csak egyetlen kivétel van, a retinolt és/vagy származékait, valamint szalicilsavat tartalmazó termékek.

    Minden termékük illatanyagmentes, ami azt jelenti, hogy csak az összetevőik illata van. Ezek elég specifikus szagok, kicsit nehézkesek, de nem zavarják a használatot.

    Tehát nézzük meg a termékeiket!

    Kezdjük a tisztító kozmetikumokkal. Van nálunk A. Florence – Balm To Milk Cleanser Make-Up Remover. Rendkívül kellemes termék, amivel szemsminket is képes eltávolítani. Nemcsak a vízálló sminket feloldó olajokat tartalmaz, hanem enyhe mosószereket is, amelyeknek köszönhetően gond nélkül lemosható. Nagyon hatékony is.

    Ha nem szeretitek a tégelyes formát, ajánljuk az A.Florence – Anti-Pollution Cleansing Oil-t. Maracujaolajon és rizskorpaolajon alapszik. Q10 koenzimet és papaya kivonatot tartalmaz. Vízzel is könnyen lemosható.

    Ennyi a sminklemosáshoz, a kínálatunkban megtaláljátok az A.Florence – Hydrating Gel Cleanser-t is. Rendkívül enyhe termék, nem habzik, nyugtató anyagokat tartalmaz, mint az allantoin és antioxidáns zöld tea kivonat. RENDKÍVÜL finom, így ha a bőrötök az „minden irritál engem” típusú bőr, ez lehet az új felfedezés.

    A bőrápolás következő lépése a tonizálás, ezért nézzük meg, mit kínál A. Florence. Van nálunk egy nagyon gazdag, hidratáló tonik – A.Florence – Hydrating Milky Toner with Ceramides + Hyaluronic Acid. Valószínűleg nem lesz hiba, ha azt mondom, hogy jelenleg ez a leggazdagabb tonik az áruházunk kínálatában. A tonik erősen hidratáló, hialuronsavat, ceramidokat, szkvalánt, sok nyugtató összetevőt tartalmaz, mint például allantoin, betain és bisabolol. Kiváló termék száraz, allergiás és irritált bőrre, még az izotretinoin kezelés alatt is. A tonik állaga nagyon folyékony és borogatásként hat a bőrön.

    A kínálatunkban 2 savas tonikot megtaláltok. Az egyik 5% tejsavat és 4% PHA-t tartalmaz. Száraz, érzékeny bőrön ismét remekül fog működni. Segít a fakó bőrön, az elszíneződéseken és az öregedés első jelei esetén.

    Itt az deje a szérumoknak!

    Itt mindenki talál magának valót. Van nálunk az antioxidáns szérum A.Florence – Super Serum, Anti-pollution Fluid With 10% Vitamin C. A termék zsíros összetételű, így száraz, vegyes vagy hajszáleres bőrre is jobban fog működni vagy egyszerűen ha csak szeretitek az ilyen állagat.

    Nagyon stabil C-vitamin formát, szkvalánt, ceramidokat, érdekes kivonatokat tartalmaz. Sok jót. A szérum tökéletes az érzékeny és hajszáleres bőrre.

    Egy másik szérum érzékeny, vízhiányos, sérült hidrolipid gáttal való bőrre, mindenképp izotretinoin vagy erős savak kezelés alatt. A.Florence – Skin Barrier Restoring Oil-Serum with Cholesterol + Ceramides + Oat – szkvalán és értékes, olajok, valamint koleszterin alapú termék, de ne aggódjatok. A koleszterin bőrünk természetes építőköve, lipidértékű, így ha problémáitok vannak vele, érdemes a kozmetikában utánanézni.

    Most simán áttérünk a problémás, zsíros és kombinált bőrre.

    Érett, öregedő bőrre, egyidejű ráncokkal, elszíneződésekkel és/vagy pattanásokkal küzdő bőrre tökéletes lesz a retinál A.Florence – Intense Night Repair Oil With 0.05% Retinal szérum, amely hatékonyabb, mint a retinol.
    A második termék, amelyet nem szabad terhesség és szoptatás alatt használni. A termék gazdag olaj formájú, antioxidánsokat is tartalmaz, mint a Q10 koenzim és nyugtató hatású bisabolol. Ez egy jól összeállított termék, amely több szinten is működik.

    Egy másik termék a fiatal aknés bőr számára az SOS A. Florence – Blemish SOS Clarifying Face Oil. Itt van ismét a szalicilsav, ami kizárja a használatát terhesség és szoptatás alatt. Ismét jelen vannak érdekes olajok, a perilla és a feketekömény olaj.

    Vegyétek figyelembe, hogy A. Florence szereti az egzotikus és drága olajokat. A következő szérumban a bisabolol újra jelenik meg. Ez a kamilla nyugtató hatásának esszenciája – A.Florence – Hydration Booster Serum With LMW And HMW HA + Niacinamide – hialuronsavval, niacinamiddal, prebiotikummal, peptidekkel és kivonatokkal gazdagított. Nagyon könnyű szérum, tökéletes nappali sminkhez, láthatóan hidratálja a bőrt és javítja annak megjelenését. Szérum minden bőrtípusra, de a kombinált bőrre és a zsíros bőrre a leghasznosabb a könnyű formulája miatt.

    Végül 2 krém. Tulajdonképpen egy krém két változatban. Skin Rehab Light. A könnyű változat tökéletes zsíros és vegyes bőrre, tökéletesen hidratál és gyorsan felszívódik. A Rich változat, ahogy a neve is sugallja, nagyon sűrű állagú, de nem zsíros, inkább egyfajta hab, használat után rendkívül puhává, megnyugtatóvá válik a bőr. Száraz és irritált bőrre tökéletes lesz, de a kombinált bőrt is kedvelheti. Ha szeretitek a gazdagabb textúrákat, de kombinált bőrötök van, próbáljátok ki mindkét változatot. Összefoglalva, minden bőr talál magának valamit.

    Három bőrtípusra 3 ápolási rutint készítettem a következő kozmetikumok felhasználásával:

    Száraz és irritált bőr (bármely életkorban)

    Problémás bőr 25 éves korig

    Problémás bőr 25 éves kor után

    Ha úgy döntötök, hogy kipróbáljátok valamelyik rutint e bejegyzés után, feltétlenül osszátok meg velünk, hogyan működött ez nálatok, és hogyan érzitek magatok! Használhatjátok FacebookotInstagramot vagy e-mailünket. Sok szerencsét!

    Tetszett ez a cikk?

    Subscribe
    Powiadom o
    guest
    0 komentarzy
    Inline Feedbacks
    View all comments