Arcszérumok

Termékek száma: 509

A szérumok a hatóanyagokban gazdagok és erősen koncentrált készítmények. Változatossá teszik az alapvető ápolási rutint. Ha egy adott bőrproblémával küzdesz, a szérum megfelelően kiválasztott hatóanyagai erősítik kedvenc krémed hatását és segítik az elváltozások leküzdését. Találd meg a kedvencedet a kínálatunkban!

Rendezés
termékek száma: 30/509
A szérumok olyan kozmetikumok, amelyek a közelmúltban lenyűgöző karriert futottak be. Ez senkit sem lep meg, mert a legjobb változata a napi ápolási rutinnak, értékes hatóanyagokat tartalmaznak, és bizonyos területeken rendkívül hatékonyak: hidratálnak, tisztítanak, szűkítik a pórusokat, fiatalítanak, csökkentik a szürke színt vagy elszíneződéseket. Az olyan topmárkák, mint az A. Florence Skincare, a BasicLab, a Paula's Choice, a Yope vagy a Mohani szérumai között mindenki megtalálhatja a számára tökéletes terméket. Olyan anyagokat tartalmaznak, mint a hialuronsav, C- vagy E-vitamin, retinol, BHA, PHA és AHA savak, niacinamid, peptidek, ceramidok, növényi kivonatok és ásványi fényvédők. A szérum az igényektől függően az ápolás kiegészítéseként használható. Érdemes azonban emlékezni rá, különösen akkor, ha egészséges és szép bőrt szeretnetek élvezni.

Olvass tovább

Hogyan használjunk arcszérumot? A tippjeink

Hogyan kell használni a szérumot? Ezt a kozmetikumot a tonikkal tonizált bőrre kenjük fel, még a krém előtt. Az olaj vagy gél formájú szérumot tonikkal vagy virágvízzel enyhén megnedvesített bőrre kell felvinni, a savas szérumokat pedig - szükségszerűen alaposan száraz arcra, hogy ne okozzon irritációt. Az üzletünkben kapható összes szérum termékhez nagyon kényelmesen használható applikátorok tartoznak, például pipetta vagy pumpa formájában, ami megkönnyíti a megfelelő mennyiségű termék felvitelét. Néha a szérumot az arc egy kiválasztott részének, például a szem alatti vagy a száj körüli bőr ápolására, vagy pontszerű felvitelre szánják (különösen a világosító vagy akne elleni kozmetikumok esetében).

A mindennapi arcápolás magában foglalja a tisztítást, a tonizálást és a bőr igényeinek megfelelő összetevőket tartalmazó krém felvitelét. Ez azonban nem biztos, hogy elegendő. Időről időre érdemes olyan további hatóanyagokkal gazdagítani a bőrápolásodat, amelyek hiányoznak a mindennap használt kozmetikumokból. Ehhez a koncentrált anyagokat tartalmazó arcszérumokhoz lehet folyamodni. Nálunk mindenféle bőrtípusra tervezett termékeket megtalálsz. Olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek változatossá teszik az arcápolásodat. Elegendő annyit tenned, hogy a kozmetikumot a bőröd igényeihez igazítod.

 

Mi az az arcszérum?

Az arcszérum olyan folyékony - gél, olajos vagy vizes - formulájú termék, amely gyorsan felszívódik és könnyen eloszlik a bőrön. Pumpával vagy pipettával ellátott csomagolással rendelkezik, ami megkönnyíti a kozmetikum adagolását.   A szérum összetételében koncentrált hatóanyagok találhatók. Ezek intenzívebben támogatják a bőr ápolását, mint a krémben található anyagok. Mindazonáltal ezek a termékek nem helyettesítik a többi kozmetikumot – csupán kiegészítik azokat. A szérumok jól működnek, ha átfogó arcápolásra vágysz.

Lásd még: arckrémek, arcmaszkokarctonikok

pixel