Cantu

Termékek száma: 16

A Cantu egy amerikai márka, amelyet a hajmániások számára hoztak létre: igényeseknek, hatékonyságot keresőknek és mindezekmellett teljesen natúr összetevőkből. A többszörösen díjazott márka híres elsősorban a mélyen hidratáló termékeiről, melyek alapját az egyik legkülönlegesebb összetevő képzi, amit a Földanyának köszönhetünk: a karitevaj, amit sheavajnak is hívunk. Mindenképpen győződj meg a hatékonyságukról!

A Cantu márka igazi hajmániásoknak készült: igényes, a leghatékonyabb és egyben legtermészetesebb recepteket kereső. Sokszor díjazott, elsősorban mélyen hidratáló kozmetikumairól híres, amelyek az egyik legszokatlanabb összetevőn alapulnak, amit a Földanyának köszönhetünk: a karite vajra, más néven shea vajra. Bár bármilyen hajtípusú ember talál magának valamit a Cantu ápolótermékei között, ezek elsősorban a göndör, hullámos és nagy porozitású hajra készültek. Fontos, hogy a Cantu nemcsak a női hajjal törődik világszerte, hanem az életkörülményeikkel és a jogaikkal is. A márka rendszeresen részt vesz proszociális és jótékonysági tevékenységekben, például a fekete közösség érdekében.

Kozmetikumok (nem csak) göndör hajra

Mi az, ami a Cantu márka kínálatában érdemel különös figyelmet az a nők körében, akik egészséges, erős és dús, gyönyörű fényű hajra vágynak? Érdemes elsősorban az emolliens kondicionálókra koncentrálni, valamint a nagyon népszerű göndörség aktivátorokra, amelyek kiemelik a szálak textúráját és ragyogását. Érdemes bízni a kisimító krémek és viaszok, köztük a repceolaj hatásában is. A göndör, nagy porozitású vagy dús hajú hajmániások kedvelhetik a Cantu praktikus kiegészítőit is, mint például a széles fogazatú fésűket vagy a rugalmas hajgumikat, amelyek segítségével átveheti az irányítást egy rakoncátlan frizura felett, például a szépségrituálék során.

pixel