Dekoratív kozmetika szemre

Termékek száma: 253

A szemsmink kiemeli és meghatározza a tekintetet. A Cosibella áruház kínálatában szemhéjfestékeket, szempillaspirálokat, szemceruzákat és sok mást találsz meg, amelyek változatosabbá teszik kozmetikai kollekciódat. Ezeknek a termékeknek köszönhetően a szemsminked órákon át gyönyörű lesz!

Rendezés
termékek száma: 30/253

Szemkozmetikumok - vásárolj a legjobb áron

Szem- és szemöldök sminktermékeket kínálunk különböző árakon mind a vezető márkáktól, mint például. Ennek köszönhetően kiváló minőségű termékekkel szerelheted fel a kozmetikai táskádat kedvező áron. Fedezd fel a szemkozmetikumok széles választékát, és készíts olyan sminket, amely kiemeli íriszed természetes színét, valamint mélységet és titokzatosságot kölcsönöz tekintetednek. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy jobban érezd magad, és növeld az önbizalmadat.  

Olvass tovább

Dekoratív szem- és szemöldökkozmetikumok - mi szükséges a make-up elkészítéséhez?

A friss, könnyed szemsmink elkészítéséhez kezd az árnyékalap felvitelével. A benne található összetevők segítenek meghosszabbítani a make-up élettartamát, ráadásul támogatják a szemhéj bőrnedvességének megőrzését. Ezután:

  • válassz egy világos szemhéjfestéket, és az ujjbegyeddel vagy egy kis ecsettel vidd fel a szemhéjadra - így kipihentnek fogsz tűnni,
  • ha ki akarod emelni a szemed, és egy kicsit feldobni a sminkedet, akkor nyúlj a szemceruzádért, és húzz egy hosszú vonalat a felső szemhéjadon a szempillasor mentén. Kicsit felfelé fordíthatod, hogy még kacérabbnak tűnjön,
  • a szempilláidat a tövétől a végéig spirálozd ki.

Végül, gondoskodj a szemöldökeiről. Alaposan fésülje át azokat, ha szükséges, vizuálisan vastagítsa ceruzával, és rögzítse az egészet pomádéval vagy formázó szappannal. Különleges alkalmakra műszempillákat is választhat, amelyek rendkívüli keretet adnak a szemeidnek. Szereld fel magad az elengedhetetlen szemsmink termékekkel, és kezdj el csábítani a tekinteteddel!

pixel