BB és CC krém

Termékek száma: 42

A BB krémek univerzális kozmetikumok sokoldalú hatással. A tökéletlenségek elfedése és a szín kiegyenlítése mellett ápoló funkciói is vannak - hidratáló, világosító és regeneráló. Egy részük UV-szűrőkkel van dúsítva, aminek köszönhetően védenek az UV sugárzástól. Tekintsd meg a kínálatunkat és ismerd meg a kiváló minőségű BB krémeket és azoknak modern CC változatát, melyeknek köszönhetően tökéletes arcsminket készíthetsz.

Rendezés
  • 1
  • 2
termékek száma: 30/42


Milyen BB és CC krémeket kínál a webshopunk?

Ha olyan krémet kerestek, amely a mindennapi arcbőr ápolásához biztonságos, hidratáló, védő, regeneráló és enyhén világosító tulajdonságokkal rendelkezik, a klasszikus BB krém lesz a legjobb választás. Az ilyen típusú kozmetikumok pozitív hatással vannak a bőr megjelenésére, felfrissítik, kiegyenlítik a színét és elfedik az apróbb hibákat. A napi arcápolásra szánt kozmetikumok új generációja, vagyis a CC krémek hatékonyabban elfedik a látható bőrelváltozásokat, elrejtik az aknés elváltozásokat, a törött hajszálereket és a bőrpírt. Ez az arckrém alapozóval ellátott korrektorként működik, és különböző bőrtípusokon használható. Az áruházunkban megtaláltok többek között fedő, védő és regeneráló tulajdonságú CC krémeket érzékeny bőrre.

Olvass tovább

Márkás kozmetikumok, például a cosibella.hu áruház által kínált kozmetikumok, a kiváló minőségű BB krémekkel és azok modernizált CC változatával tökéletes arcs minket készíthettek. A krémek segítenek leküzdeni a bőr kisebb tökéletlenségeit, biztosítják annak hatékony hidratálását és megvédik a káros külső tényezőktől, például a naptól. Ismerjétek meg kozmetikumainkat és rendeljétek meg kiválasztott típusait.

BB és CC krémek

A természetesség irányába mutató tendencia több éve tart. Ennek eredménye a BB és CC krémek növekvő népszerűsége. Ezek a termékek két termék – egy alapozó és egy balzsam – tulajdonságait egyesítik. Könnyű konzisztencia jellemzi ezeket a termékeket, így ideálisak azok számára, akik a klasszikus alapozók kíméletes alternatíváját keresik.

A BB és CC krémek olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek támogatják a bőr ápolását, és olyan pigmenteket, amelyek segítenek elrejteni a tökéletlenségeket és kiemelni a természetes szépséget. És mindezt az arcbőr túlterhelése nélkül.

BB és CC krémek – miben különböznek?

Kétféle smink krém található a kínálatunkban: BB, azaz Beauty Balm, azaz szépségbalzsamok és CC, azaz Color Correction Cream, azaz színkorrekciós krémek. Ezeket a különböző igényű emberek számára fejlesztették ki. Nézd meg, mit válassz!

BB krém

A BB krém tökéletes választás, ha olyan összetevőket tartalmazó nappali krémet keresel, amelyek:

  • segít regenerálni és hidratálni a bőrt,
  • gyengéden elősegíti a felhám tónusának kiegyenlítését,
  • segít a ragyogó arcbőr elérésében.

Ez egy könnyű termék, amely száraz, kombinált, érzékeny és zsíros bőrre is alkalmazható.

CC krém

A CC krémhez nyúlhatnak azok az emberek, akik olyan terméket keresnek, amelynek összetevői:

  • támogatják az felhám ápolását,
  • segítik hatékonyan elfedni a tökéletlenségeket, a sötét karikákat vagy az elszíneződéseket.

Ez a termék akkor is beválik, ha problémás, pattanásokra hajlamos vagy hajszáleres problémákkal küzdő bőröd van.

Tehát melyik terméket válasszuk? Ez a Te igényeidtől és preferenciáidtól függ. Ha a BB krém nem fedi el a bőröd összes hibáját, az annak a jele, hogy a CC változathoz kell nyúlnod. Másrészt, ha úgy érzed, hogy az utóbbi termék maszkot képez, válassz egy könnyedebb kozmetikumot.

A legjobb BB krémek - mit tartalmaznak?

A BB krémek nagyon sokoldalúak, és minden bőrtípusra alkalmasak. Ahhoz azonban, hogy biztos legyen a megfelelő termék kiválasztása, ügyelj annak összetételére. A receptúrában olyan összetevőket kell találnod, mint például:

  • a hialuronsav – elősegíti a bőr hidratálását,
  • az ázsiai gázló – segít enyhíteni az irritációt és regenerálja a felhámot,
  • a niacinamid – segít az elszíneződések halványításában,
  • allantoin – elősegíti a bőrkárosodás gyógyulását,
  • UV szűrők – segítenek megvédeni a bőrt a nap káros sugaraitól.

Ellenőrizze a konzisztenciát is. A BB-krémnek könnyűnek kell lennie, gyorsan fel kell szívódnia, és nem szabad túlterhelnie a bőrt.

A legjobb CC krémek – melyiket válasszam?

A CC-krém kiválasztása során ügyelned kell arra, hogy olyan összetevőket tartalmazzon, amelyek a Te bőröd igényeihez igazodnak. Ha az arcbőröd, például:

  • hajszáleres, olyan terméket válassz, amelynek összetevői segítenek megnyugtatni és elfedni a bőrpírt, regenerálják a felhámot és kiegyenlítik a bőr tónusát;
  • pattanásos, ügyelj arra, hogy a kozmetikum tartalmazzon például hialuronsavat a bőr hidratáltságának elősegítése érdekében, vagy arbutint az elszíneződések kialakulása elleni folyamatok támogatása érdekében;
  • tökéletlenségekkel, például hiperpigmentációval, válassz olyan CC krémet, amelynek összetevői segítenek kiegyenlíteni a bőrtónust, és egészséges ragyogást kölcsönöznek a bőrödnek.

Tekintsd meg BB és CC krémeink kínálatát. Összetevőik segítenek kiemelni természetes szépségét, miközben egész nap támogatják bőröd ápolását. Ellenőrizd.

pixel