Ázsiai gázló a kozmetikában

Termékek száma: 444

MŰKÖDÉS

Az ázsiai gázló gyulladáscsökkentő, antibakteriális és bőrregeneráló tulajdonságokkal rendelkezik. Ezenkívül erősíti az ereket és csökkenti a duzzanatot.

BŐRTÍPUS

Az ázsiai gázló kozmetikumok használata ideális megoldást jelent a zsíros, kombinált, pattanásos és öregedő bőr, valamint a narancsbőr ápolására.

ÉRDEKESSÉGEK

Az ázsiai gázló számos néven ismert - Centella, Gotu Kola vagy Tiger Grass. Különböző nyelveken ezek a nevek a növény megjelenésére vagy bőségére utalnak, például a „kola” szó levelet jelent, a „gotu” pedig csészét.

Jótékony tulajdonságainak köszönhetően az ázsiai gázlót évezredek óta használják a természetes indiai gyógyászatban. Különösen az Ázsiában ezt a népszerű összetevőt használják a kozmetikumokban, beleértve a madecassoside és asiaticoside, amelyeket az ázsiai gázló gyökeréből és leveleiből izoláltak.

Nyugtató, sebgyógyulást felgyorsító és gyulladáscsökkentő hatás miatt az ázsiai gázló kivonattal készült készítmények elsősorban a problémás, irritált és sérült bőr ápolására javasoltak. Ezenkívül elősegíti a bőr regenerálódását és erősíti az öregedésgátló folyamatokat.

Jelenleg a koreai gyártók is nagyon szívesen választják termékeik hatóanyagaként.

Rendezés
termékek száma: 30/444
pixel