Hajszérum

Termékek száma: 25

A hajvégek megóvása fontos részét képzi a hajápolásnak minden hajtípus esetében. A hajvégek ki vannak téve a töredezettségnek, sérüléseknek és más külső tényezőknek. A kínálatunkban találhatsz olajszérumot, valamint szilikon tartalmú szérumot, melyek kiválóan védik és gondozzák a hajat. Továbbá simítják, fényesítik és megkönnyítik a haj fésülését. Találd meg a kedvencedet!

Rendezés

Kedveled a sima haj hatását, amikor elhagyod a fodrászt? Szereted, amikor a szálak simán siklanak az ujjaid között, és hosszú ideig nem lesznek töredezettek? A hajszérumokban található összetevők segíthetnek fenntartani ezt az állapotot. Ezek olyan kozmetikumok, amelyeket a következő célokra terveztek:

  • a tincsek végére, a hajformázás utolsó fázisaként, hogy megvédje a hajat a károsodástól,
  • az összes hajszálon, hogy értékes hatóanyagokkal egészítse ki a hajápolást.
Olvass tovább

Olajos vagy gélszerű állaggal rendelkeznek, amely kellemesen terül szét a tincseken. A bennük található hatóanyagok segítenek táplálni a hajszálakat, és egy védőréteget is képeznek a felszínen, amely megvédi a hajat a káros külső tényezőktől és a mechanikai károsodásoktól.

Hajszérumok - mit tartalmaznak?

A hajszérum összetételében számos olyan hatóanyagot találhatsz, amelyek segítenek kiegészíteni a hajtincsek mindennapos ápolását. Érdemes ezeket megismerni!

Növényi olajok és vajak

A növényi olajok és vajak a hajszérumok legfontosabb összetevői. Támogatják a hajtincsek kisimulási folyamatait, és javítják általános állapotukat. A legnépszerűbbek közé tartoznak:

  • kókuszolaj – segít a hajnak fényt adni, védi nedvességvesztéstől és fenntartja annak a megfelelő nedvességtartalmát,
  • babassu olaj – elősegíti a haj puhítását és helyreállítja a fényét,
  • ligetszépe olaj – támogatja a védőfolyamatokat,
  • argánolaj – segít hidratálni, regenerálni és táplálni a szálakat,
  • murumuru és cupuacu vajak – elősegítik a hajon a védőfilm kialakulását.

Az olajos szérum kiválasztása során érdemes figyelembe venned a hajad porozitását. Egyes márkák ennek megfelelően osztják fel saját termékeiket. Ezzel biztosíthatod, hogy a hajszálaidnak azt biztosítod, amire a legnagyobb szükségük van. Ha azonban nem ismered a porozitásodat, akkor sincs veszve semmi. Készítettünk univerzális kozmetikumokat is, amelyek minden hajtípusra alkalmasak.

Növényi kivonatok

Ajánlatunkban vannak olyan hajszérumok, amelyeket közvetlenül a fejbőrre is fel lehet vinni. Ezek tartalmaznak többek között:

  • rózsakivonatot, amely elősegíti a szabad gyökök eltávolítását és a fejbőr tonizálását,
  • zöld tea kivonatot, amely segít enyhíteni az irritációt és regenerálja a felhámot.

Ezek a termékek a mindennapos ápolás kiegészítéseként használhatók.

UV szűrők

A haj folyamatosan ki van téve a napsugárzás káros sugaraival történő érintkezésnek. Ez többek között hozzájárul a szálak kiszáradásához és gyengüléséhez, így azok törékennyé, törésre hajlamossá, sprőddé és szárazzá válnak. Ezért mielőtt ez megtörténne, érdemes olyan szérumhoz nyúlni, amely UV-szűrőket tartalmaz. Az összetevők elősegítik a nap káros hatásai elleni védelmet. Segítenek jó állapotban tartani a hajszálakat még a szabadban tartózkodás során is.

Szilikonok

A szilikonok mesterséges eredetük miatt hírhedt anyagok. Ugyanakkor számos előnyük van. Segítenek létrehozni egy stabil védőréteget a haj felszínén. Támogatják azokat a folyamatokat, amelyek megakadályozzák a haj károsodását vagy kiszáradását. Támogatják az egészséges és erős haj fenntartását. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy túlzott használatuk esetén felhalmozódhatnak a hajszálakon, és azok túlterheléshez vezethetnek. Ezért mértékletességet kell tanúsítani.

 

Hajszérum - száraz és nedves hajra történő alkalmazás

A Cosibella webáruház legnépszerűbb hajszéruma kétféleképpen használható: száraz vagy nedves hajra. Az alkalmazás mindkét esetben hasonló:

  • Vigyél fel 1-2 cseppet a termékből a tenyerébe, és a kezeit összedörzsölve melegítse fel a szérumot.
  • Óvatosan fogd meg a hajtincsek végét, és lassan, simító mozdulatokkal dolgozza végig a terméket a hajon.
  • Ismételd meg ezt a mozdulatot többször különböző irányokban a hajszálak különböző szakaszain.
  • Ha úgy érzed, hogy a termék mennyisége nem volt elég, adj hozzá még egy réteg szérumot.

Ne feledd a mértékletességet. Túl sok termék alkalmazása a száraz hajon zsírossá és csomósodóvá teheti a hajat. Ez nem fog jól kinézni. Másrészt, ha a szérumot nagy mennyiségben használod nedves hajszálakra, gondot okozhat a termék lemosása. A hajszérumok az egyik módja annak, hogy megvédjük a hajszálakat a károsodásoktól. Próbáld ki a termékeket a saját tincseiden.

pixel