Hajápoló termékek

Termékek száma: 194

Ellenőrizd a haj porozitásod Ellenőrizd a haj porozitásod

EREDMÉNYEK

Ebben a kategóriában olyan termékeket találtok, amelyek a legjobb eredményeket biztosítják hajnak és fejbőrnek, mint például: nyugtató, regeneráló, frissítő, normalizáló, védő, helyreállító, simító, hidratáló, tápláló, térfogatot és fényt növelő.

PROBLÉMÁK

Olyan haj- és fejbőrápoló kozmetikumokat kínálunk, amelyek speciális problémákra reagálnak, többek között: szárazság, érzékenység, atópiás dermatitis, viszketés, égés, irritáció, hajtörés, hajhullás, zsírosodás, korpásodás, gyengeség, göndörödés, térfogat és fény hiánya, szín kimosódása és töredezett hajvégek.

TIPPEK

Az arc és a test bőréhez hasonlóan a fejbőrt is rendszeresen radíroznunk kell megfelelő készítményekkel. Ez lehetővé teszi a fejbőr frissítését és táplálását. Ennek köszönhetően a hajhagymákat stimuláljuk, ami hozzájárul a hajnövekedéshez. Ezenkívül segít a bőr normalizálásában, valamint megelőzi a zsírosodást és a korpásodást.

termékek száma: 30/194
Cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsuk weboldalunkon. Szolgáltatásaink használatával Ön elfogadja azok használatát. Róluk többet megtudhat az adatvédelmi irányelvek.
Close
pixel