Zuzanna Panuszewska

Sziasztok! A nevem Zuza
Sziasztok! A nevem Zuza
A kozmetikával való kalandom a hajápolással és ... aknéval kezdődött. A hosszú és szép hajra vágytam, ezért sokat böngésztem az internetet, és hajbloggerekkel együtt megtanultam olvasni az összetevőket - összetevőről összetevőre. Valamikor nagyon megnőtt a kozmetikai alapanyagbázisom, és ideje volt arcápolókkal bővíteni. Amikor a barátaim az iskolából elvittek magukkal vásárolni, hogy krémet vagy sampont válasszak, rájöttem, hogy ez sokkal nagyobb része az életemnek, mint egy hobbi. Az egyetemi tanulmányok rendszerezték a tudásomat, és még inkább cselekvésre ösztönöztek.

Lenyűgöznek az új alapanyagok, azok kombinációi, kutatások, ugyanakkor szeretem az otthoni ápolást, melynek megfelelő kiválasztása és gyors eredményei óriási megelégedést szerez. Szeretem magyarázni ezeket az árnyalatokat, és megosztom a tudásomat, ha valaki is talált velem infovonalon, biztosan több mint két percet szántunk beszélgetésre.

A pattanások elleni küzdelem és a bőrgyógyászati ​​kezelés után a bőröm érzékeny és nagyon allergiás. A zsírosodása tulajdonképpen normális szinten van, de továbbra is figyelek arra, hogy ne jelenjenek meg új tökéletlenségek, éjszaka pedig imádom a gazdag, erősen hidratáló formulákat.
Az én szakterületem
DERMO-KEZELÉSEK UTÁNI ÁPOLÁS
ALLERGIÁS BŐR
ÉRZÉKENY BŐR
SZÁRAZ / VÍZHIÁNYOS BŐR
ELSZÍNEZŐDÉSEK
TUDATOS HAJÁPOLÁS
pixel