Karina Kulik

Sziasztok! A nevem Karina
Karina Kulik
Sziasztok! A nevem Karina
A bőrápolás iránti rajongásom az otthoni maszkokkal kezdődött, amelyekhez édesanyám magazinjaiból szedtem elő recepteket. Kicsit később elcsábítottak a natúrkozmetikumok, a természet ereje és hatása a bőrre. Megvettem az első könyvemet a kozmetikumok létrehozásáról, és beléptem a kozmetikai kémia világába. Aztán belemerültem a koreai bőrápolásba - arcmasszázsok, gyengéd bőrkezelések, növényi kivonatok, amiknek a nevét nem tudtam kiejteni.

Aztán beleszerettem még a koreai nyelvbe és az ottani ételekbe ;-) Jelenleg általában évente egyszer jövök vissza Koreából egy bőrönddel, tele új termékekkel. A holisztikus bőrkezelésnek is nagy támogatója vagyok - nem csak a kozmetika, hanem testünk és közérzetünk is befolyásolja állapotát.

Az ápolással kapcsolatos kalandom az volt, hogy folyamatosan ismerkedtem és kipróbáltam. A kozmetológiai tanulmányok lehetővé tették számomra, hogy bővítsem és rendszerezzem az összes kozmetikai tudásomat. Aztán rájöttem, hogy ha megosztom ezt a tudást másokkal, és megtanítom nekik a bőr megértésének és ápolásának művészetét, az nagy megelégedést és szórakozást jelent számomra!

A bőröm kombinált, érzékeny és problémás, ráadásul meglehetősen válogatós – sok kozmetikumra kipirosodással vagy irritációval reagál. Az arcon több helyen bőrpír, egyszeri elszíneződés kísér, a központi részét pedig makacsul mitesszerek díszítik. Nem könnyű gondoskodni róla, de most már tudom, mit szeret és mire van szüksége, és legfőképpen abbahagytam a küzdelmet. A megfelelő törődésnek és egy kis szeretetnek, elfogadásnak köszönhetően egyre jobban meghálál nekem egy egészséges, ragyogó kinézettel :-)
Az én szakterületem
PATTANÁSOK
ÉRETT BŐR
TERHESSÉG ÉS SZOPTATÁS
ÖREGEDÉSGÁTLÓ ÁPOLÁS
NÁTUR KOZMETIKUMOK
KOREAI GONDOZÁS
pixel