Kaja Sobczuk

Sziasztok! A nevem Kaja
Kaja Sobczuk
Sziasztok! A nevem Kaja
A kozmetológia egy nagyon széles terület, ahol mindenki találhat magának valamit. Engem személy szerint a kozmetikai kémia világa, a formulázás és a kozmetikai kereskedelem jogi vonatkozásai nyűgöznek le. Szeretem elemezni az összetevőket, tanulni az összetevők működéséről, a különféle technológiákról, megismerkedni tudományos hírekkel. Sok időt töltöttem laboratóriumokban, és hazatérve órákat tölthettem az összetevőkre vonatkozó kutatások és információk keresésével.

Gyakran veszek részt különböző képzéseken, konferenciákon vagy szakmai gyakorlatokon is, amelyek nagy örömet okoznak, és mindig új felfedezéseket tesznek lehetővé. Örülök, hogy a munkám a szenvedélyem is lehet. Tisztában vagyok azzal is, hogy a kozmetika csak egy a bőrünket befolyásoló tényezők közül, és az ápolást holisztikusan kell megközelíteni, ezért igyekszem más területekről is tanulni. A minimalista, de átgondolt törődés híve vagyok, és szeretek új kozmetikai "gyöngyszemeket" keresni.

A bőröm természeténél fogva zsíros, hajlamos a mitesszerekre és aknés elváltozásokra, amelyek elszíneződéseket hagynak maguk után - sajnos a kozmetikusoknak sincs erejük a valóságot varázsolni ;). Szerencsére a megfelelő bőrápolás segít kordában tartani a bőrömet (imádom a retinoidokat), de most tanultam meg együtt élni néhány problémával, és nem küszködöm minden áron minden kitágult "pórussal".
Az én szakterületem
PATTANÁSOK
ZSÍROS BŐR
ELSZÍNEZŐDÉSEK
ÖREGEDÉSGÁTLÓ ÁPOLÁS
TUDATOS HAJÁPOLÁS
DERMO-KEZELÉSEK UTÁNI ÁPOLÁS
pixel