Blog

A SkinTra - a kombinált bőr hatékony ápolása

Az ilyen bőr nem csak túl sok faggyút termel. Vannak problémái pattanásokkal, mitesszerekkel, ugyanakkor bizonyos területeken zsíros, másokon pedig száraz, vízhiányos is lehet. Néha más ápolást igényel a T-vonalon, és mást a többi területeken. Hogyan lehet felismerni a ezt a típust és hogyan hidratálni őt? Mit tegyünk, hogy olcsó és hatékony legyen a bőrápolás? Olvasd el a bejegyzést és tudd meg, mit tegyél, hogy a bőr ápolása kellemes legyen!

A legjobb hialuronsavas kozmetikumok

A hialuronsav egy kémiai vegyület (poliszacharid), amely természetes módon nátrium-hialuronát formájában fordul elő az emberi bőrben. A kor előrehaladtával egyre kevesebb van belőle a bőrünkben, így olyan termékek segítséggel jönnek, amelyek az összetételükben tartalmazzák. A kozmetikai készítmények, amelyekben hialuronsav található erősen hidratálják a bőrt és megakadályozzák a víz elpárolgását az epidermiszből. További előnye az, hogy a hidratáltságának köszönhetően lassíthatja az öregedést is. Tudd meg, melyek a legjobb hialuronsavas készítmények!

 

Téli bőrápolás – hogyan ápoljátok a bőrötöket hideg időben?

Tél olyan idő, amikor a bőrünk számos káros külső tényezőnek van kitéve, mint például a fagy, a szél vagy az otthonunk száraz, meleg levegője. Ráadásul hideg és kellemetlen időjárás miatt sokkal kevesebb időt töltünk kint, ami a szervezet gyengébb oxigénellátását eredményezi, a bőrt pedig fakó, földes árnyalúvá és szárazzá teszi. A bőrt, típusától függetlenül, érdemes télen védeni. Ha szeretnétek megtanulni, hogyan ápoljátok a bőrötöket télen, olvassátok el.

 

TOP 5 ceramid termék

Szeretnétek bevezetni a ceramidokat az ápolásába, és nem tudjátok, melyik termékkel kezdjétek? Olvassátok el a bejegyzést, és tudjátok meg, mik azok a ceramidok, miért érdemes ceramid kozmetikumokat használni, és válasszátok a magatoknak valót is. Itt találtok egy ceramid tonikot, egy ceramid krémet, valamint az ikonikus ceramid szérumot!

 

Tejsav arcra és testre. Termékek tejsavval.

Ez egy sokoldalú összetevő, az NMF, azaz a természetes hidratáló faktorok egyike. Alacsonyabb koncentrációban a száraz, érzékeny bőr tulajdonosainak könnyebbülés hoz, míg a magasabb koncentrációban a zsíros, kombinált vagy problémás bőr igényeit kielégíti. Ismerjétek meg, hogyan működik ez a vegyület, ismerjétek meg felhasználási módjait, és válasszatok ki magatoknak a legjobb tejsavas kozmetikumot!

 

Zárt és nyitott mitesszerek eltávolítása?

Ez nagyon gyakori probléma, és a legtöbb embert érinti, de néha összekeverik a mitesszereket faggyúszálakkal. Hogyan lehet megkülönböztetni őket? Gyertek be, és tudjátok meg, mi a mitesszer és a faggyszál, hogyan keletkezik, és hogyan lehet megszabadulni tőle. Itt is találtok megfelelő termékeket, valamint tippeket a mitesszerek leküzdésére.

Hogyan borotválkozni irritáció nélkül?

A tavasz és a nyár kedvező időszak annak, hogy rövid ruhákban, szoknyákban járjunk, ezért a legtöbben azt szeretnénk, hogy a lábunk a lehető legsimábbak legyenek. De hogyan lehet elkerülni az irritációt? Tudjátok meg, mely szokások jók a sima bőrért, és melyeket jobb elkerülni. Ismerjétek meg az ajánlott kozmetikumokat, és tanuljátok meg, hogy hogyan borotválkozni irritáció nélkül.

A SkinTra kozmetikumok nagyító alatt – mit kell tudni róluk?

A SkinTra – A Skin Transformation egy lengyel, környezetbarát kozmetikai márka, amely a less waste tevékenységet támogat. Minden gyártott kozmetikum 0,5 m2 erdő telepítését jelenti. Ez nem az egyetlen dolog, ami megkülönbözteti ezt a márkát. Ha többet szeretnétek megtudni a SkinTra márkáról, olvassátok meg a bejegyzést.

Mire kell figyelni a haj porozitáshoz igazodó kozmetikumok választásakor?

A haj porozitásáról szóló előző bejegyzésből már tudjátok, hogy milyen hajtípusok vannak, és hogyan lehet a hajtípust azonosítani. A mai bejegyzésünket azoknak a kozmetikumoknak szenteljük, amelyekre érdemes odafigyelni a haj porozitás szerinti ápoláskor. Ma megtudhatjátok, hogy mely összetevők kívánatosak a porozitásatok esetében, mit elkerülni, és mit használni alkalmanként. Ha már ismeritek a haj porozitásatokat, de még mindig nem tudjátok, mire összpontosítani a kozmetikumok kiválasztásánál, olvassatok tovább.

A PEH egyensúly dióhéjban

A PEH egyensúly óriási hatással van a hajunk állapotára. A proteinokat, emollienseket és humektansokat megfelelő arányban tartalmazó kozmetikumok kiválasztása segít a legjobb eredményt elérni a hajápolásban. Mi történhet tehát, ha a PEH egyensúly megbomlik?

Timeless bőrápolás - termékismertető

A kaliforniai Timeless márka olyan különféle hatóanyagokban gazdag kozmetikumok gyártására specializálódott, amelyek rendkívül hatékonyak a mindennapi bőrápolásban. Rövid összetételek és bevált összetevők vezettek a márka sikeréhez. Ha többet szeretnétek megtudni a Timeless bestsellereiről, formuláiról és a termékek hatóanyagairól, olvassatok tovább.

A legjobb A.Florence Skincare kozmetikumok - TOP 5

Az A.Florence márka ikonikus termékeket gyárt, amelyek gondoskodnak a hidrolipid gátról. Ha kétségeitek vannak afelől, hogy milyen termékeket válasszatok magatoknak, ebben a bejegyzésben az A.Florence kozmetikumok TOP 5-jét mutatom be! Ellenőrizzétek, hogy melyek termékek a legkelendőbbek, hogyan működnek és mit tartalmaznak.

Bőrápolás és az étrend

Egyre gyakrabban esik szó az étrend fontosságáról az életünkben. Elkezdtük holisztikusan szemlélni a testünket. És nagyon jól. Szervezetünk nem különálló entitások gyűjteménye, hanem szorosan együttműködő szervek. A táplálkozás módját egyre gyakrabban jelzik fontosnak a bőrünk megjelenése szempontjából. Főleg az akne patogenezisében.
bejegyzések száma: 20/36
pixel