Blog

Göndör haj ápolása? Ápolási kalauz a hullámos és göndör haj számára.

A csigák szerencsés tulajdonosa vagy? Ha igen, akkor biztosan tudod, hogy mennyi gondot tudnak okozni. A göndör haj csodálatos, de az ápolása igazi kihívást jelenthet. Gyakran szembesülhetsz olyan problémákkal, mint a túlzott frízz, a töredezés, a szárazság vagy a csomósodás. Ráadásul a csigák formázása órákig tarthat - és nem is mindig vezet kielégítő eredményre.

Dupla arctisztítás - ismerd meg a legjobb sminkeltávolítási módszereket

Idézzük fel azt a pillanatot, amikor este a tükör előtt állsz, és nézegeted a bőrödet. Egy egész nap súlya van rajta - megnézed rajta szennyeződéseket, sminket, napvédőmaradványokat, faggyút, izzadságot... Valószínűleg néhányszor fel kellett venned a telefont, vagy alátámasztani a fejet - ez nagyon könnyű módja annak, hogy a nem kívánt baktériumok átkerüljenek a bőrödre. 

Hámlasztó zoknik és hatékony lábápolás

Van egy olyan megérzésem, hogy a mindennapi bőrápolásban a lábak el vannak hanyagolva a test többi részéhez képest. Én magam is beismerem, hogy nemegyszer figyelmen kívül hagytam őket. Természtesen ennek nem így kellene lennie. A talpak viselik az egész test súját minden nap, nehéz munkát végezve, ezért kétségkívül megérdemlik a törődést :) 

Növényi kivonatok a kozmetikumokban - mik azok és milyen funkciókat töltenek be?

A növényi kivonatok, azok koncentrált, "jó" alapanyagok, amelyeket növényekből nyerünk ki. A növényi kivonatok tulajdonságai felbecsülhetetlenek az egészségünk számára, kiváltképp az arcápolásban! Ezeket az összetevőket a növények különböző részeiből nyerhetjük ki, mint például a leveléből, virágából, gyökeréből, magjából, kérgéből és gyümölcséből.

Glass skin, clean look - hogyan érjük el, hogy a koreai kozmetikumok segítségével bőrünk egészséges hatást keltsen?

A clean look trend a bőr könnyed kiemelésén alapszik, anélkül, hogy megpróbálná mindenáron elfedni a látható pórusokat. Hidratált bőr, egyenletes színeloszlás, rózsaszínnel kiemelt arccsont, lágy kontúr krémes bronzosító segítségével, kefével gyengéden átfésült szemöldökök és egy kevés tus a szempillákon. Így néz ki a komplett clean skin stílusú smink.

5 HIBA, AMI NEGATÍV HATÁSSAL VAN A BŐRRE

Egészséges és ragyogó bőr majdnem mindenkinek az álma. Mit ne tegyünk, hogy ne károsítsuk? Előfordul, hogy remek termékeket használunk, amelyek értékes összetevőket tartalmaznak, de olyan bőrápolási hibákat követünk el, amelyek negatívan hatnak az arcbőrünkre. Nézd meg, hogy ha nem követed-e el őket Te is.

Milyen legyen az alaprutin zsíros bőr esetén?

Minden bőrtípus megfelelő ápolást igényel. A zsíros bőr az egyik legigényesebb bőrtípus, és ebben a bejegyzésben az igényeit kielégítő kozmetikumokra fogunk összpontosítani. Ha érdekel a zsíros bőr arcápolási rutin - mindenképp tarts velem és olvasd végéig!

HOGYAN ÁPOLJUK A NORMÁL ÉS A SZÁRAZ BŐRT?

Nem tudod hogyan ápold a normál és a száraz bőrtípust? Esetleg nem tudod megkülönböztetni a bőrtípusokat? Mindenképpen olvasd el ezt a bejegyzést, melyből megtudod, hogy milyen a Te bőröd és megismerheted a megfelelő bőrápolás titkát.

Milyen fényvédő arckrémet használj? Ajánlott fényvédő krémek

A fényvédő krémeket természetesen egész évben érdemes használni, de eljön az idő, amikor egyre jobban süt a nap, és erősebb UV sugárzás éri a bőrt. Olvasd el ezt a bejegyzést, és tudd meg, miért érdemes fényvédő krémet használni, milyen összetevőket tartalmazzon egy jó fényvédő és válaszd ki magadnak a legjobb, biztonságos SPF-et!

 
bejegyzések száma: 40/77
pixel