TOP 5 ceramid termék


Ez a szöveg 4 perc alatt olvasható

TOP 5 ceramid termék

TOP 5 ceramid termék

Ismerjétek meg a legjobb ceramid kozmetikumokat!

Ha olyan kozmetikumokat kerestek, amelyek segítenek enyhíteni a vízhiányt, a viszketést és a bőrirritációt, valamint újjáépíteni a hidrolipid gátat, akkor jó helyen jártok. ;-)
Szeretném ezt a bejegyzést az 5 legjobb ceramid terméknek szentelni, amelyek megragadták a szívemet, és büszke helyet foglaltak el a pipereasztalomon!

Mik azok a ceramidok?

A ceramidok természetesen előfordulnak a bőrben, az intercelluláris cement alkotórészei, amelyek kitöltik a corneocyták - a stratum corneum sejtjei - közötti tereket. Lezárják a bőr legkülső rétegét, így csökkentik a túlzott vízveszteséget, megelőzik a vízhiányt, az irritációt és a nem kívánt patogének bejutását.

A legjobb ceramid kozmetikumok

A ceramidok a bőrben való természetes jelenléte mellett kívülről is szállítható. Értékes összetevő, amely gazdagítja a termékek formuláját. Bemutatom kedvenceimet, megosztom a használatuk során szerzett benyomásaimat, leírom az összetételüket és illatukat, valamint bőrre gyakorolt ​​hatásukat!

A. Florence Skincare - Hydrating Milky Toner - Hidratáló Tonik Ceramidokkal és Hialuronsavval

A. Florence Skincare - Hydrating Milky Toner - Hidratáló Tonik Ceramidokkal és Hialuronsavval

Egyedi, tejszerű állagú tonik. Tökéletes lesz olyan emberek számára, akiknek többet várnak egy toniktól, mint a sima pH helyreállítását. Ez a termék beborítja a bőrt, puha réteget hagyva rajta. Az állaga hihetetlenül kellemes, megfelelő adag hidratálást és enyhülést biztosít a bőr számára. Ez a tonik könnyen helyettesítheti a szérumot!
1% ceramidot tartalmaz, de ez még nem minden. Értékes összetevőkben gazdag, többek között: szkvalánban, szacharid-izomerátban, betainban, allantoinban és glükonolaktonban.

Ceramid típusa:Ceramid 3.
Állaga és illata: tejes, folyékony és nagyon könnyű, az illata a zabtejre emlékeztet :-).
A termék hatása:
 • helyreállítja a bőr megfelelő pH-értékét,
 • felkészíti a bőrt a következő ápolási lépésekre,
 • hidratál,
 • nyugtat.

BasicLab - Esteticus - Rugalmasság és Regeneráció - Bőrszerkezetet Regeneráló Szérum 1%-os ceramidokkal

BasicLab - Esteticus - Rugalmasság és Regeneráció - Bőrszerkezetet Regeneráló Szérum 1%-os ceramidokkal

Egy szérum, aminek a neve nagyon találó, és tökéletesen leírja a hatását. A termék újjáépíti és regenerálja a bőrt, erősíti a hidrolipid gátat. A tejes-emulziós állagba zárt összetevők gazdagsága miatt zsíros bőr esetén (tipp: főleg nyáron!) helyettesítheti a könnyű krémet. Személy szerint ezt a szérumot reggeli és esti ápolásra egyaránt használom. Imádom a finist, amelyet hagy a bőrön. Visszaadja a komfortérzetet, csökkenti a szorító, feszülő érzést. Tökéletes hámlasztó kezelések során, valamint reaktív és irritált bőr esetén.

Ceramid típusa:Ceramide NP (3), Ceramide AP (6).
Állaga és illata: tejszerű emulzió (kicsit kevésbé folyékony, mint az A. Florence tonik), alapanyag illata.
A termék hatása:
 • hidratál és táplál,
 • lágyítja az epidermiszt és javítja annak rugalmasságát,
 • erősíti a hidrolipid gátat,
 • csökkenti az epidermisz feszességének és feszülésének érzetét.


Cosrx - Balancium Comfort Ceramide Cream - Nyugtató Krém Ceramidokkal

Cosrx - Balancium Comfort Ceramide Cream - Nyugtató Krém Ceramidokkal

Csodálatos krém, szerintem ikonikus! Alkalmas a gazdagabb és tartalmasabb formulák kedvelőinek. Tökéletes SOS termék – hámlasztó kezelések után is csodálatosan működik, megnyugtatja a retinollal vagy savakkal irritált bőrt. Tökéletesen hidratálja a bőrt, regenerálja és nyugtatja. Az állaga egyedi, bolyhosnak nevezném. Egyfajta védő "tapaszt" hagy a bőrön. Nekem személy szerint zsíros a bőröm, ezért az esti ápolásban nyúlok hozzá, ha szorítónak és feszültnek érzem a bőrömet, vagy ha regenerációt, enyhülést igényel. Reggel amikor felébredek, még mindig kellemes, beborító filmréteget érzem a bőrön.
Ceramid típusa: Ceramide NP (3).
Állaga és illata: gazdag, testes (de nem túlterhelő) formula "védő tapaszt" hagy a bőrön, friss, enyhén citrusos illat.
A termék hatása:
 • hidratál,
 • regenerálja a bőrt,
 • csillapítja az irritációt,
 • nyugtatja a bőrt.

Mawawo - Ceramid Repair Cream - Javító Krém Ceramidokkal

Mawawo - Ceramid Repair Cream - Javító Krém Ceramidokkal

A bőr regenerációs és gyógyulási folyamatait felgyorsító, mélyen és hosszantartó hidratáló krém. Könnyű állaga miatt azoknak a férfiaknak is ajánlom, akik borotválkozás utáni irritációval küzdenek. Szükség esetén reggel is használható. Személyesen teszteltem és nem kukacosodik smink alatt sem! :-) A krém finom és nagyon kellemes, újjáépíti és táplálja a bőrt, egészségessé és ragyogóvá varázsolja, visszaadja a bőr komfortérzetét.
Ceramid típusa: Ceramide NS, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, Ceramide EOS.
Állaga és illata: könnyű textúra, jól felszívódik, finom és friss illat.
A termék hatása:
 • javító és tápláló,
 • támogatja a bőr regenerálódását,
 • enyhíti az irritációt.

SkinTra - Let Your Skin Feed On - Prebiotikus Tápláló Krém

SkinTra - Let Your Skin Feed On - Prebiotikus Tápláló Krém

Egy krém, amely gazdag és tápláló formulája ellenére meglehetősen könnyű állagú. Kényelmesen hidratálttá és ápolttá teszi a bőrt. Az összetételében glükozil-ceramid található, azaz egy ceramidmolekula és glükóz kombinációja. Ez az összetevő javító hatású és erősíti a bőr védőrétegét. A kísérőanyagok támogatják a tápláló hatását és ápolják a mikrobiomát.

Ceramid típusa: Glucosyl Ceramid
Állaga és illata: tápláló formula könnyű textúrával, alapanyagok illatával.
A termék hatása:
 • hidratál és puhít,
 • gondoskodik a bőr mikrobiomáról,
 • csillapítja az irritációt,
 • felgyorsítja a regenerációt.


A ceramidok a sérült hidrolipid gát helyreállításához szükséges összetevők egyike. Bemutattam a ceramidos kedvenceimet. Ezek olyan kozmetikumok, amelyek örökre a bőrápolási rutinomban maradnak. Kíváncsi vagyok, hogy a tieitekben is megjelennek-e? ;-)
Szükségetek van segítségre a kozmetikumok kiválasztásában és a bőrápolási rutin kialakításában? Jöjjetek el hozzánk Kozmetológiai Konzultációra, és kozmetikusunk elemezi a mostanában használt kozmetikumok összetevőit, és személyre szabott, bőrötök igényeinek megfelelő ápolást készít.Keressetek minket facebookon , és instagramon is, vagy hívjatok a a +36 80 088 597 telefonszámon.

pixel