SkinTra - Wash It Off - Glükozid Arctisztító Gél - miért van rá szükséged?


Ten tekst przeczytasz w 4 minuty.

SkinTra - Wash It Off - Glükozid Arctisztító Gél - miért van rá szükséged?

SkinTra - Wash It Off - Glükozid Arctisztító Gél - miért van rá szükséged?
 małe

Eddig az egyetlen dolog, ami hiányzott a SkinTra termékcsaládból, az egy arctisztító gél volt, hogy egy teljes bőrápolási rutint ajánlhassunk Neked egy márkával. Azok az idők elmúltak! Mostantól van valami megfelelő - egy glükozidos bőrtisztító gél, amely kiválóan alkalmas az arctisztításra a reggeli és az esti ápolás során. Miért érdemes ezt a terméket kiválasztani, és mit tartalmaz az összetétele? Ebben a cikkben mindent megtudhatsz róla!

Miért olyan fontos az arctisztítás?

SkinTra - Wash It Off - Glükozid Arctisztító Gél
Nap mint nap rengeteg szennyeződés kerül a bőrre, mind a levegőből, mind maga a bőr belsejéből, mint például a faggyú. El tudod képzelni, hogy minden nap rétegről rétegre rakod fel a bőrápoló és sminktermékeket anélkül, hogy lemosnád az előző réteget? Ez a bőrbetegségek, pattanások, mitesszerek és allergia receptje. Ezért a bőrtisztítás elengedhetetlen, és én, illetve mi, a Cosibella csapata, DUPLA ARCTISZTÍTÁST javasolunk.

Milyen összetevőket tartalmaz a SkinTra arctisztító gél?

 • A kapril-kaprin-glükozid és a lauril-poliglükozid természetes tenzidek és nem ionos tenzidek, amelyek enyhe hatásról és kiváló habképző tulajdonságokról ismertek.
 • A glükonolakton egy polihidroxisav, amely nagyobb molekulájú, mint más savak, ezért lassabban és kisebb mértékben hatol be a bőrbe, így kevésbé irritál. Ezenkívül erős hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, puhítja a bőrt és erősíti a hidrolipid barriert.
 • A panthenol hidratáló hatású és növeli a felhám vízmegkötő képességét. Finom filmréteget képez a bőrön, regeneráló hatású, elősegíti a sebgyógyulást és csillapítja az irritációt és a gyulladást.
 • Az allantoin hidratál, növeli a vízmegkötő képességet és finom hidratáló réteget képez a bőrön.

A glükozid arctisztító gél hatása és legfontosabb tulajdonságai

 • Nagyon alapos és nagyon kíméletes bőrtisztítás!
  A gél glükozid tenzideket használ, amelyek kiváló tisztító képességgel rendelkeznek, és hihetetlenül kíméletesek a bőr mikrobiomjához és hidrolipid barrierjéhez. Ami ezt a gélt kiemeli, az a nagyon kellemes mousseszerű hab. A felületaktív anyagok kombinációját és koncentrációját úgy választottuk ki, hogy gyorsan és hatékonyan feloldjon minden szennyeződést, még a smink maradványokat is, miközben gondoskodjon a mikrobiomról, a hidrolipid barrierről és a szemkörnyékről. A gél minden bőrtípusra alkalmas és használható savas és retinoidos kezelések során.
 • A glükozid gél gondoskodik a bőr mikrobiomjáról
  A tökéletesen összeállított felületaktív anyagok csak a fele ennek a gélnek! Inulint és prebiotikumot is tartalmaz, hogy segítsen fenntartani a bőr egészséges mikrobiótáját. Ennek eredményeként védi a bőrt a külső tényezőktől és fenntartja a megfelelő hidratáltsági szintet. Mi több, a megfelelő bőrmikrobiom megelőzi a pattanásos elváltozásokat és a túlérzékenységet!
 • Alkalmas még a szemkörnyékre is
  A biztonságos használata szemkörnyéken szemészetileg tesztelt. Az egész arc hatékony tisztítása érdekében a szemkörnyék nem kerülhető meg. És hogyan tisztítsd meg alaposan az egész arcot, ha a gél csíp és irritációt okoz? Ezt szerettük volna elkerülni! Ezért a SkinTra glükozid gélje nem irritálja a szem környékét, és még a szempillaspirál lemosására is alkalmas!
 • Hogyan egy arclemosó gél tudja ápolni a bőrt?
  A termék ápoló tulajdonságokkal rendelkezik a glükonolakton és az allantoin kombinációjának köszönhetően. Támogatják a megfelelő nedvességszint fenntartását, és megelőzik a tisztítás okozta kiszáradást és irritációt, még a száraz és érzékeny bőrön is.
 • Habzó tulajdonságok
  Alaposan eloszlatva a kézben a gél sűrű habbá válik, ami megkönnyíti és felgyorsítja a tisztítási folyamatot. Érdekes, hogy a gél elég sűrű, így a hab amelyet képez, ugyanolyan. Ez nagyon hatékonnyá teszi!
 • Illatkompozíció
  A gél az első olyan SkinTra termék, amely illatanyag-kompozíciót tartalmaz. A kiválasztott illatosító összetevők nem tartalmaznak allergéneket. Ez alkalmassá teszi a terméket érzékeny bőrűek számára is.

A termék alkalmazási módja

Adagolj megfelelő mennyiségű gélt nedves kézbe, és alaposan habosítsd fel. Ezután tisztítsd meg az egész arcot és a szemkörnyéket a habbal. Masszírozd addig, amíg a szennyeződéseket le nem mosod, majd langyos vízzel öblítsd le. Használd reggel és este.

Első használat - benyomásaim

Hadd kezdjem a termék vizuális aspektusával - gyönyörűen mutat a fürdőszobában, és a barna üveg, amiből készült, nagyon esztétikus és környezetbarát. A második pont - nagyon sűrű, nem folyik át az ujjakon, így nem pazarlunk termékkel. Csodálatosan habzik! És ez nagyon meglepett engem. Egyre több olyan géllel találkozom, ami enyhén habzik, ami miatt többet kenek fel, mert úgy érzem, nem tudom jól lemosni a bőrömet. Itt pont az ellenkezője a hatás, elég egy pumpányi mennyiség és tökéletes, sűrű habot képez, ami tökéletesen tisztítja az arcot.

Vélemény hosszabb használat után

Kombinált bőröm van, de jelenleg hajlamos a szárazságra. Viszont szerintem bármilyen bőrtípusra, akár zsíros vagy érzékeny bőrre is beválik. Ahogy az első használat után említettem, továbbra is nagyra értékelem ennek a gélnek a sűrűségét, mert SZUPER kiadós! Már két-három hete használom, és nem vettem észre, hogy rengeteget használtam volna, pedig minden nap használom. Előfordult is, hogy az arctisztítás mindkettő lépését végeztem ezzel az egyetlen termékkel - mit gondolok? Tökéletesen lemosta az arcomról és a szemsminket is! Mindössze két pumpálás kellett belőle, és máris alapos sminkeltávolítást és jól megtisztított bőrt kaptam. Kicsit olyan, mintha dupla samponozást csinálnék. Nekem a reggeli és az esti bőrápolási rutinomban is jól működik. Szerintem nagyon sokoldalú termék, és minden bőrtípusú férfi és nő egyaránt kedvelni fogja. Ha tisztító gélekről van szó - ez lett az egyik kedvencem.

Írhattok nekünk facebookon instagramon vagy hívhattok a +36 80 088 597 telefonszámon.Még több bejegyzés Augusztus  2023
pixel