SkinTra - Light Your Skin vagy BasicLab - Esteticus - Ragyogtatás és Bőrnyugtatás - Antioxidáns bőrkiegyenlítő szérum 15% C-vitaminnal? A sláger C-vitaminos szérumok összehasonlítása!


Ez a szöveg 4 percen belül elolvasható

SkinTra - Light Your Skin vagy BasicLab - Esteticus - Ragyogtatás és Bőrnyugtatás - Antioxidáns bőrkiegyenlítő szérum 15% C-vitaminnal? A sláger C-vitaminos szérumok összehasonlítása!

SkinTra - Light Your Skin vagy BasicLab - Esteticus - Ragyogtatás és Bőrnyugtatás - Antioxidáns bőrkiegyenlítő szérum 15% C-vitaminnal? A sláger C-vitaminos szérumok összehasonlítása! małe

Egyre többen figyelnek oda a naponta használt kozmetikumok összetételére. Ezért a mai bejegyzésben két népszerű C-vitaminos szérum összehasonlítására összpontosítunk, amelyek nélkülözhetetlenek a bőrápolásban. A SkinTra - Light Your Skin és a BasicLab - Antioxidáns Bőrkiegyenlítő Szérum 15% C-vitaminnal szérumokról van szó.

Hogyan hat a C-vitamin a bőrre?

A C-vitamin, más néven aszkorbinsav az egyik leghatékonyabb antioxidáns, amely a kozmetikumokban is megtalálható. Ránctalanító hatású, javítja a bőr rugalmasságát, világosítja és kiegyenlíti a bőr tónusát. Emellett antioxidáns hatású, semlegesíti a szabad gyökök káros hatását.

SkinTra - Light Your Skin - Szérum 20% C-vitaminnal és Ferulinsavval

SkinTra - Light Your Skin - Szérum 20% C-vitaminnal és Ferulinsavval

Ez a szérum akár 20% tiszta C-vitamint tartalmaz! Olyan bőrre lett kifejlesztve, amelynek erős dózisú világosításra van szüksége, kiegyenlíti a bőrtónust és csökkenti a ráncok láthatóságát. Ferulinsavat tartalmaz, amely fokozza a C-vitamin szérum hatását, valamint stabilizálja maga a vitamint és erős antioxidáns is. Emellett a szérumban az E-vitamin is található, melyet a fiatalság vitaminjaként ismernek - ez egy antioxidáns, ezért védi a bőrt a szabad gyökök okozta károsodástól.

SkinTra Light Your Skin specifikáció:

 • Milyen bőrtípusra:: Minden bőrtípusra, különösen érett, hiperpigmentált, fakó, regenerálódásra szoruló bőrre.
 • Állag: könnyű, gyorsan felszívódó.
 • Illat: enyhe, szinte észrevehetetlen.
 • C-vitamin koncentráció: 20%.
 • A C-vitamin formája: aszkorbinsav.
 • pH érték:: kb. 2,2.
 • Csomagolás: sötét üveg flakon pipettával.


BasicLab - Esteticus - Ragyogtatás és Nyugtatás - Antioxidáns Kiegyenlítő Szérum 15% C-vitaminnal

BasicLab - Esteticus - Ragyogtatás és Nyugtatás - Antioxidáns Kiegyenlítő Szérum 15% C-vitaminnal

A BasicLab szérum 15% stabil C-vitamint tartalmaz etilezett formában, amely tökéletes a táplálásra, regenerálásra és kiegyenlítésre szoruló bőr számára. A szérum összetétele prebiotikumot is tartalmaz, amely elősegíti a hidratálást és gondoskodik a bőr hidrolipid barrierjének és mikrobiomjának egészségéről. A rizsvíz-szűrlet megnyugtatja, hidratálja és regenerálja a bőrt. A hidratáló összetevők mellett erős antioxidánsokat, glutationt és resveratrolt tartalmaz, amelyek védik a bőrt a szabad gyökökkel, és ezáltal a ráncok, a szürke és fáradt bőr kialakulásával szemben.


BasicLab Esteticus specifikáció:

 • Milyen bőrtípusra:: érzékeny, kombinált, pattanásos, fakó bőr, bőrpír, pattanások, tökéletlenségek.
 • Állag: könnyű, gélszerű, gyorsan felszívódó.
 • Illat: enyhe, alig észrevehető.
 • C-vitamin koncentráció: 15%.
 • A C-vitamin formája: 3-O-etil-aszkorbinsav.
 • pH érték:: a bőr pH-értékéhez hasonló (kb. 5-6).
 • Csomagolás: üvegflakon pipettával.


SkinTra/BasicLab - benyomásaim és melyik lett a kedvencem?

Mindkét termék nagyon jó, de sok szempontból határozottan különböznek egymástól. A SkinTra szérumban magasabb a C-vitamin koncentráció, ami előnyös lehet azoknak, akik intenzív hatást keresnek. Másrészt a BasicLab kíméletesebb a bőrhöz a C-vitamin etilezett formájának és a hidratáló összetevők tartalmának köszönhetően, ami előnyös lehet az érzékeny vagy problémás bőrűek számára.

Ami az én választásomat illeti, én mindkettőt választom! Micsoda meglepetés... De ez az igazság. A SkinTra-t ritkábban használom, este, amikor intenzívebb hatásra vágyom. Hétköznapokra, a BasicLabhoz nyújtok az SPF alá és így néz ki legjobban a bőröm.

Ne feledd, hogy a C-vitamin használata a bőrápolási rutinban következetességet és türelmet igényel, de az eredmények igazán megérik. Bármelyik szérumot is választod, ne feledd, hogy napközben mindig használj fényvédőt.

Írhatsz nekünk a facebookon , instagramon vagy hívd a 06 80 088 597-es telefonszámot.


Még több bejegyzés Augusztus  2023
pixel