Ismerd meg a HairTry kondicionálókat minden hajporozitásra!

Ismerd meg a HairTry kondicionálókat minden hajporozitásra

Egy olyan világban, amely tele van szennyezéssel, változékony időjárással és a napi hajformázási végtelen kihívásokkal, a hajad kemény próbatételekkel néz szembe. Ezekben a helyzetekben mindenképpen szüksége van kondicionálóra, és itt jön a HairTry! A Cosibella saját márkája 3 új kondicionálót adott ki minden porozitású hajra. Olvass tovább és válassz egyet magadnak!

A HairTry és az ökológia - ez fontos!

A márka a zöld út mellett döntött. A flakonok 98%-ban rPET-ből készültek, ami önmagában is nagy előny a bolygónk számára. És még nagyobb bónusz, hogy a márka támogatásával a Seedballs Kenya és a ReSea Project alapítványokat is támogatod, amelyek gyönyörű, de sokat veszélyeztetett környezetünkről gondoskodnak.

Fedezd fel a könnyedséget és a ragyogást a "Shine (f)low" segítségével - az új szövetségeseddel az alacsony porozitású hajad ápolásában!

HairTry - Shine (f)low - Emolliens Kondicionáló Alacsony Porozitású Hajra - 250ml

HairTry - Shine (f)low - Emolliens Kondicionáló Alacsony Porozitású Hajra - 250ml

Bevallom, hogy alacsony porozitású haj tulajdonosaként erről a balzsamról fogok a legtöbbet mondani. Először is - különleges helye van a fürdőszobámban, mióta tesztelhetem! Csodálatos és neki köszönhetően a hajamnak mindig good hairday-je van :)

Melyek az alacsony pórusú haj jellemzői?

Ennek a hajnak "szorosan tapadó" kutikulái vannak, így nehezebben veszi fel a nedvességet, ugyanakkor - és ez egy előny - hosszabb ideig megtartja a nedvességet a szerkezetében. Bár első pillantásra egészségesnek tűnik, gyakran küzd a fényesség és a rugalmasság hiányával. Ezért fontos, hogy a megfelelő összetevőkkel lássuk el, hogy tápláljuk anélkül, hogy elnehezítenénk.

Miért a „Shine (f)low”?

Mi az, ami a "Shine (f)low"-t a polcon lévő többi termék elé helyezi? Nos, a legfontosabb összetevők a baobabolaj, valamint a tucuma és cupuacu vaj, amelyek rendkívüli hidratáló és regeneráló tulajdonságaikról ismertek, ugyanakkor nem nehezítik el a hajat. Ennek a kondicionálónak az egyedisége pedig abban is rejlik, hogy milyen gyönyörűen fokozza hajunk természetes fényét, egészségesebbé és dúsabbá teszi azt.

Hogyan alkalmazd a Shine (f)low-t?

Személy szerint szeretem a sokoldalúságát! Használhatjuk klasszikus kondicionálóként, azaz megmosott, nedves hajra, de néha minimális mennyiségben használom, mint egy leave-in kondicionálót (ezt különösen szereti a hajam!). Fontos, hogy ne felejtsük el alaposan eloszlatni a terméket, és ne vigyük túlzásba a mennyiséget - ne feledjük, hogy a kevesebb több!

HairTry - Shine Brightly: must-have az erősen porózus haj számára

HairTry - Shine Brightly - Emolliens Kondicionáló Erősen Porózus Hajra

HairTry - Shine Brightly - Emolliens Kondicionáló Erősen Porózus Hajra

Ha a hajad erősen porózus - van valamim a számodra! Ki kell próbálnod a "Shine Brightly" kondicionálót a HairTry-től!

Melyek az erősen porózus haj jellemzői?

Az erősen porózus haj, amelyet általában könnyű felismerni bizonyos sajátos tulajdonságai miatt, gyakran kihívást jelent a mindennapi hajápolásban. Elsősorban azon képessége miatt, hogy gyorsan felszívja a vizet és a kozmetikumokat, de sajnos ugyanilyen gyorsan veszíti el a nedvességet is. Ennek a hajtípusnak felemelkedett kutikulái vannak, ami áteresztőbbé teszi őt. Emiatt gyakran száraz, hajlamos a frizzra és a töredezésre, és látható sérüléseket, például töredezett hajvégeket mutathat.

Miért a Shine Brightly?

Biztosan megkérdezed, hogy mitől olyan különleges a Shine Brightly kondicionáló. Mindez az itt rejlő csodaolajok miatt van. Görögdinnyemag-, sárfrányos szeklice mag- és borágóolaj - ezek felelősek a nagyszerű hatásért. Lágyító hatásuk van, ami a magas porozitású haj esetében elengedhetetlen!

Az erősen porózus haj szomjazza a nedvességet, ugyanakkor olyan összetevőkre van szüksége, amelyek egészséges fényt és mély simítást biztosítanak. A Shine Brightly az ilyen hajtípus támogatását jelenti, könnyedséget és természetes ragyogást biztosítva elnehezítő hatás nélkül.

HairTry - Like a Diamond - jó választás közepesen porózus hajnak

https://cosibella.pl/data/include/cms/bannery_blog/HairTry/18500.webp?v=1697390367735

HairTry - Like A Diamond - Emolliens Kondicionáló Közepesen Porózus Hajra

Ha a hajad közepesen porózus - van valamim a számodra! Ki kell próbálnod a "Like a Diamond" kondicionálót a HairTry-tól!

Melyek a közepesen porózus haj jellemzői?

A közepes porozitású haj leginkább a hullámos hajú embereknél fordul elő. Azonban az egyenes, de gyakran festett hajú emberek is rendelkezhetnek ilyen típusú porozitással. Elsősorban a törékenységre való hajlam jellemzi, ami töredezett hajvégekben nyilvánul meg. Páratartalomnak kitéve ez a hajtípus hajlamos a frizzre, és hajmosás után akár több órába is telhet, mire természetes módon megszárad.

Örömmel mutatok be Neked egy hajápolás gyöngyszemét, amit nem tudunk nem megemlíteni a blogunkon. Ismerd meg a "Like a Diamond" kondicionálót a Hairtry-tól! A baobabolaj és a cupuacu vaj speciálisan kiválasztott összetevők, amelyek a termék többi összetevőjével együtt alapvető tápanyagokkal látják el a hajat anélkül, hogy elnehezítenék azt. Az eredmény? A haj láthatóan sima és csillogó, mint egy gyémánt. A hatás olyan, mintha a fodrásztól távoznál! A "Like a Diamond" megadja a választás szabadságát: használhatod leave-in vagy öblítendő kondicionálóként, így biztosítja hajadnak azt, amire szüksége van. Akár nedves, akár száraz hajra használod, a hatása látható - garantálom, hogy elkezded gyűjteni a bókokat :)

Ha még mindig nem tudod, melyik kozmetikum lenne a legjobb a hajadnak, arra biztatlak, hogy vedd fel a kapcsolatot kozmetológusunkkal. Keress minket facebookon , instagramon vagy hívd a 06 80 088 597-es telefonszámot.

Még több bejegyzés November  2023
pixel