A COSRX legmenőbb termékei – hogyan válaszd ki a megfelelő terméket magadnak?

0 0 4 perc
A COSRX legmenőbb termékei – hogyan válaszd ki a megfelelő terméket magadnak?
Cosrx
0 0 4 perc

Tartalomjegyzék

    Koreai kozmetikumok a COSRX-tól

    Koreai kozmetikai márka, amely számos rajongót szerzett hazánkban és világszerte! Ez különösen a cselekvésközpontú aktív összetevők használatának köszönhető, felesleges anyagok, például mesterséges színezékek hozzáadása nélkül. Természetes növényi kivonatok is szerepelnek az összetételekben, hogy támogassák a kiváló minőségű hatóanyagokat.

    Cosrx - Balancium Comfort Ceramide Cream - Nyugtató krém ceramidokkal

    Cosrx – Balancium Comfort Ceramide Cream – Nyugtató krém ceramidokkal

    Egy ikonikus krém, amely a legjobb barátod lesz, ha száraz, érzékeny bőröd van, vagy ha a bőrbarriered sérült. Ceramidokat tartalmaz, amelyek erősítik a bőr védőgátját és megakadályozzák az irritációt. Erős hidratáló hatású, így a bőröd hidratált marad. Akár savakat, akár retinolt használsz, nem fogod észrevenni a bőrszárazságot! Ezenkívül centella asiatica kivonatot tartalmaz, amely erős nyugtató hatással bír, hogy megnyugtassa az irritált bőrt. Erősen tápláló összetétele ellenére meglepően könnyed, jól felszívódik, és még a kombinált bőrűek számára is jól használható.

    Állag: inkább sűrű, mégis gyorsan felszívódik.
    Finishe a bőrön: szaténszerű.

    Cosrx - Advanced Snail 96 Mucin Power Essence - Hidratáló Csiganyálka Esszencia

    Cosrx – Advanced Snail 96 Mucin Power Essence – Hidratáló Csiganyálka Esszencia

    96% csiganyálka-tartalmú esszencia. |Nagyszerűen csökkenti a bőrpírt, enyhíti az irritációt és felgyorsítja a bőrhibák gyógyulását. Fura gélszerű állaga van, ami kicsit húzódik, de mivel vízmentes, erősen és hosszan hidratál! Használhatod reggel SPF alá, vagy este az egész arcodra, vagy akár borotválkozás utáni irritációra is. A gél multifunkcionális és az arginin, valamint a betain hozzáadása fokozza hidratáló és nyugtató hatását. Érdemes adni neki egy esélyt és kipróbálni, hogy beválik-e a bőrödön!

    Állag: gélszerű.
    Finishe a bőrön: enyhén fényes.

    Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+/PA+++ - Hidratáló Fényvédő Krém

    Cosrx – Aloe Soothing Sun Cream SPF50+/PA+++ – Hidratáló Fényvédő Krém

    A Cosibella kozmetikusok által leggyakrabban használt fényvédő krém! SPF 50+/PA+++ faktorú termék, ami magas UV-védelmet jelent. Nem zsíros, nem fényesedik és nem fehérít. Tökéletesen kiegyensúlyozott hidratáltságot kölcsönöz, így helyettesíti a nappali krémet. A legfontosabb, hogy nem irritálja a szemet! Az aloe vera hozzáadása nyugtatja és csillapítja az irritációt, a szűrők pedig védik a bőrt a korai öregedéstől és az irritáció kialakulásától. Minden pipere táskának kötelező eleme!

    Állag: könnyű.
    Finishe a bőrön: egészséges „ragyogás”.

    Cosrx - AHA 7 Whitehead Power Liquid - Hámlasztó folyadék természetes AHA savval

    Cosrx – AHA 7 Whitehead Power Liquid – Hámlasztó folyadék természetes AHA savval

    AHA savakat tartalmazó folyadék, 7%-os glikolsavval a bőr kíméletes hámlasztására és világosítására. A niacinamid hozzáadása szabályozza a faggyúkiválasztást és csökkenti a bőrhibákat. Néhány naponta alkalmazva gyengéden hámlasztja az elhalt bőrt, világosítja a foltokat és felgyorsítja a bőrhibák gyógyulását. A hialuronsav és a panthenol hozzáadásának köszönhetően nem irritálja a bőrt, és megakadályozza annak kiszáradását. Könnyed, pedig nagy kiszerelése nagyon kiadóssá teszi! Különösen alkalmas a pattanásos bőrre.

    Állag: folyékony.
    Finishe a bőrön: teljesen felszívódik.

    Cosrx - BHA Blackhead Power Liquid - Mitessszerek Elleni Folyadék BHA Savval

    Cosrx – BHA Blackhead Power Liquid – Mitessszerek Elleni Folyadék BHA Savval

    A tökéletes termék a mitesszerek ellen! A szalicilsav, azaz BHA sav a zsírban oldódik, így a mitesszerek csökkentésében is a legjobb. A szalicilsav azonban irritálhat, ha érzékeny a bőröd. Ebben a termékben betain-szalicilátot használtak, amely ennek a savnak egy enyhébb formája. Ennek eredményeként a termék viszketéscsillapító hatású, és csökken az irritatív potenciálja. A niacinamid és a fehér fűzfa kivonat hozzáadásának köszönhetően kevesebb bőrhibára és kisebb zsírosodásra számíthatunk 🙂

    Állag: gélszerű.
    Finishe a bőrön: enyhén fényes.

    Cosrx - Centella Blemish Cream - Nyugtató Krém Problémás Bőrre

    Cosrx – Centella Blemish Cream – Nyugtató Krém Problémás Bőrre

    Kedvencem a pattanásos krémek között 🙂 Erősen nyugtató hatású, a centella asiatica kivonatának köszönhetően, éjszakai krémezés után reggelre a bőröm mentes a pirosságtól és a pattanások is jelentősen csökkennek. A cink-oxid szárító hatással van a gyulladásos elváltozásokra, a teafaolaj pedig antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású. A krém elég sűrű, és egy pasztára hasonlít, ami miatt kissé nehézkes lehet az eloszlatása, de ezt érdemes megbocsátani az erőteljes pattanásellenes hatásáért!

    Állag: sűrű.
    Finishe a bőrön: matt.

    Cosrx - AC Collection Akne Patch - Gyógyító Akne Elleni Tapaszkák Ázsiai Gázló Kivonattal

    Cosrx – AC Collection Akne Patch – Gyógyító Akne Elleni Tapaszkák Ázsiai Gázló Kivonattal

    Ha gyulladást tapasztalsz, vagy kiütésekkel, pattanásokkal küzdesz a menstruációd környékén, akkor az aknés tapaszkák remek megoldást jelentenek! Amint úgy érzed, hogy egy gyulladt elváltozás kezd kialakulni, ragassz fel egy tapaszt. Ezzel 1. csökkented a gyulladás érintését és további kialakulását, valamint a tapasz alatti hatóanyagok nyugtatják a bőrhibát. Ezekben a bizonyos tapaszokban Centella Asiatica kivonat van, amely nyugtató, antibakteriális hatású, és segíti az elváltozás gyógyulását. A tapaszok különböző méretben kaphatók, így az adott elváltozáshoz igazíthatod őket.

    Remélem, arra bátorítottalak, hogy teszteld a Cosrx termékeket. Ha azonban bármilyen kérdésed van, kérjük, hogy kapcsolatba lépj kozmetológusunkkal. Írhatsz nekünk a facebookon instagramon vagy hívd a 06 80 088 597-es telefonszámot.

    Tetszett ez a cikk?

    Subscribe
    Powiadom o
    guest
    0 komentarzy
    Inline Feedbacks
    View all comments