Blog

Mire kell figyelni a haj porozitáshoz igazodó kozmetikumok választásakor?

A haj porozitásáról szóló előző bejegyzésből már tudjátok, hogy milyen hajtípusok vannak, és hogyan lehet a hajtípust azonosítani. A mai bejegyzésünket azoknak a kozmetikumoknak szenteljük, amelyekre érdemes odafigyelni a haj porozitás szerinti ápoláskor. Ma megtudhatjátok, hogy mely összetevők kívánatosak a porozitásatok esetében, mit elkerülni, és mit használni alkalmanként. Ha már ismeritek a haj porozitásatokat, de még mindig nem tudjátok, mire összpontosítani a kozmetikumok kiválasztásánál, olvassatok tovább.

A PEH egyensúly dióhéjban

A PEH egyensúly óriási hatással van a hajunk állapotára. A proteinokat, emollienseket és humektansokat megfelelő arányban tartalmazó kozmetikumok kiválasztása segít a legjobb eredményt elérni a hajápolásban. Mi történhet tehát, ha a PEH egyensúly megbomlik?

Timeless bőrápolás - termékismertető

A kaliforniai Timeless márka olyan különféle hatóanyagokban gazdag kozmetikumok gyártására specializálódott, amelyek rendkívül hatékonyak a mindennapi bőrápolásban. Rövid összetételek és bevált összetevők vezettek a márka sikeréhez. Ha többet szeretnétek megtudni a Timeless bestsellereiről, formuláiról és a termékek hatóanyagairól, olvassatok tovább.
pixel