Kozmetológu tanácsai

Arc esszencia – mi ez és miért érdemes használni?

Az arc esszencia egy zseniális termék, széles körű felhasználási lehetőséggel. Több mint egy tonik, de mégsem hidratáló krém: kisebb molekulatömeggel rendelkezik, így képes a bőr mélyebb rétegeibe hatolni, és egyre inkább értékelik csodálatos ápoló tulajdonságait. Hogyan használjuk, melyiket válasszuk és mit érdemes tudni róla?

Timeless bőrápolás - termékismertető

A kaliforniai Timeless márka olyan különféle hatóanyagokban gazdag kozmetikumok gyártására specializálódott, amelyek rendkívül hatékonyak a mindennapi bőrápolásban. Rövid összetételek és bevált összetevők vezettek a márka sikeréhez. Ha többet szeretnétek megtudni a Timeless bestsellereiről, formuláiról és a termékek hatóanyagairól, olvassatok tovább.

A legjobb A.Florence Skincare kozmetikumok - TOP 5

Az A.Florence márka ikonikus termékeket gyárt, amelyek gondoskodnak a hidrolipid gátról. Ha kétségeitek vannak afelől, hogy milyen termékeket válasszatok magatoknak, ebben a bejegyzésben az A.Florence kozmetikumok TOP 5-jét mutatom be! Ellenőrizzétek, hogy melyek termékek a legkelendőbbek, hogyan működnek és mit tartalmaznak.

Ráncok - a legjobb módszerek, ránctalanító kozmetikumok

A ráncok a bőr öregedésének elválaszthatatlan elemei. A kialakulását megfelelő odafigyeléssel késleltethetjük, de elkerülni lehetetlen. A ránctalanító ápolás néhány olyan elemre épül, amelyekre már fiatal korunktól emlékeznünk kell! Ismerjétek meg a legjobb kozmetikumokat a ráncok ellen, valamint egy kozmetikus tippeket, hogyan ápolni a bőrt, hogy a lehető leghosszabb ideig fiatal legyetek.

Érzékeny bőr - jellemzők és ápolás

Az érzékeny bőr ápolása nem a legegyszerűbb, mert a bőr túlzottan reagál a kozmetikumokban található különféle összetevőkre. Hogyan lehet felismerni az érzékeny bőrt és mik a jellemzői? Hogyan kell ápolni az érzékeny bőrt, megelőzni az irritációt és a bőrpírt? Olvasd el, és tanuld meg, hogyan kell ápolni az ilyen típusú bőrt, és milyen kozmetikumokat választani kell a bőr megnyugtatására.

Hogyan ismerjük fel a bőrtípusunkat?

"Mi a bőrtípusod?" kérdésre való válasz nélkül nagyon nehéz megtervezni a megfelelő ápolást. Ez az alapja annak, hogy kezdjétek el a kozmetikumokkal való kalandot és úgy válasszátok ki azokat, hogy azok optimális eredményt hozzanak. Ha a bőrtípus meghatározása problémát okoz, vagy a jelenlegi ápolás nem hozza meg kielégítő eredményeket, talán érdemes lenne visszatérni a kiindulási ponthoz, és átgondolni, milyen ez a bőr, és mire van szüksége valójában.

Milyen sorrendben felvinni a krémet, szérumot, tonikot vagy savat?

Nagyon gyakran kapunk kérdéseket tőletek: „Ez a termék után krémet használhatok?” „Először a szérumot vigyem fel vagy az ampullát?” vagy "Lehet ez a termék az utolsó lépés a bőrápolásban?" A mai bejegyzésben ezekre a kérdésekre szeretnék választ adni, és elmondani, milyen sorrendben használhatunk a kozmetikumokat, hogy fokozzuk a hatásukat és a legtöbbet kihozzuk az ápolásból.

Allergiateszt – útmutató

Hogyan kell megfelelően elvégezni az allergiatesztet? Elengedhetetlen cselekvés, ha egy új kozmetikumot vásárolunk, amely olyan összetevőket tartalmaz, amelyeket a bőrünk korábban nem ismert.
pixel