Blog

Növényi kivonatok a kozmetikumokban - mik azok és milyen funkciókat töltenek be?

A növényi kivonatok, azok koncentrált, "jó" alapanyagok, amelyeket növényekből nyerünk ki. A növényi kivonatok tulajdonságai felbecsülhetetlenek az egészségünk számára, kiváltképp az arcápolásban! Ezeket az összetevőket a növények különböző részeiből nyerhetjük ki, mint például a leveléből, virágából, gyökeréből, magjából, kérgéből és gyümölcséből.

Glass skin, clean look - hogyan érjük el, hogy a koreai kozmetikumok segítségével bőrünk egészséges hatást keltsen?

A clean look trend a bőr könnyed kiemelésén alapszik, anélkül, hogy megpróbálná mindenáron elfedni a látható pórusokat. Hidratált bőr, egyenletes színeloszlás, rózsaszínnel kiemelt arccsont, lágy kontúr krémes bronzosító segítségével, kefével gyengéden átfésült szemöldökök és egy kevés tus a szempillákon. Így néz ki a komplett clean skin stílusú smink.

5 HIBA, AMI NEGATÍV HATÁSSAL VAN A BŐRRE

Egészséges és ragyogó bőr majdnem mindenkinek az álma. Mit ne tegyünk, hogy ne károsítsuk? Előfordul, hogy remek termékeket használunk, amelyek értékes összetevőket tartalmaznak, de olyan bőrápolási hibákat követünk el, amelyek negatívan hatnak az arcbőrünkre. Nézd meg, hogy ha nem követed-e el őket Te is.

Milyen legyen az alaprutin zsíros bőr esetén?

Minden bőrtípus megfelelő ápolást igényel. A zsíros bőr az egyik legigényesebb bőrtípus, és ebben a bejegyzésben az igényeit kielégítő kozmetikumokra fogunk összpontosítani. Ha érdekel a zsíros bőr arcápolási rutin - mindenképp tarts velem és olvasd végéig!

HOGYAN ÁPOLJUK A NORMÁL ÉS A SZÁRAZ BŐRT?

Nem tudod hogyan ápold a normál és a száraz bőrtípust? Esetleg nem tudod megkülönböztetni a bőrtípusokat? Mindenképpen olvasd el ezt a bejegyzést, melyből megtudod, hogy milyen a Te bőröd és megismerheted a megfelelő bőrápolás titkát.

Milyen fényvédő arckrémet használj? Ajánlott fényvédő krémek

A fényvédő krémeket természetesen egész évben érdemes használni, de eljön az idő, amikor egyre jobban süt a nap, és erősebb UV sugárzás éri a bőrt. Olvasd el ezt a bejegyzést, és tudd meg, miért érdemes fényvédő krémet használni, milyen összetevőket tartalmazzon egy jó fényvédő és válaszd ki magadnak a legjobb, biztonságos SPF-et!

 

A legjobb termékek retinollal - TOP 10

Halvány lila fogalmad sincs a retinolról? Hogyan kell bevezetni a rutinba? Melyek a legfontosabb szabályok a retinol használatánál? Mivel szabad kombinálni és mivel egyáltalán nem? Ezekre és más kérdésekre is megtalálja a választ ebben a bejegyzésben. Tudd meg, melyek a legjobb retinol termékek, és válaszd ki a megfelelőt!

A SkinTra - a kombinált bőr hatékony ápolása

Az ilyen bőr nem csak túl sok faggyút termel. Vannak problémái pattanásokkal, mitesszerekkel, ugyanakkor bizonyos területeken zsíros, másokon pedig száraz, vízhiányos is lehet. Néha más ápolást igényel a T-vonalon, és mást a többi területeken. Hogyan lehet felismerni a ezt a típust és hogyan hidratálni őt? Mit tegyünk, hogy olcsó és hatékony legyen a bőrápolás? Olvasd el a bejegyzést és tudd meg, mit tegyél, hogy a bőr ápolása kellemes legyen!

A legjobb hialuronsavas kozmetikumok

A hialuronsav egy kémiai vegyület (poliszacharid), amely természetes módon nátrium-hialuronát formájában fordul elő az emberi bőrben. A kor előrehaladtával egyre kevesebb van belőle a bőrünkben, így olyan termékek segítséggel jönnek, amelyek az összetételükben tartalmazzák. A kozmetikai készítmények, amelyekben hialuronsav található erősen hidratálják a bőrt és megakadályozzák a víz elpárolgását az epidermiszből. További előnye az, hogy a hidratáltságának köszönhetően lassíthatja az öregedést is. Tudd meg, melyek a legjobb hialuronsavas készítmények!

 

Téli bőrápolás – hogyan ápoljátok a bőrötöket hideg időben?

Tél olyan idő, amikor a bőrünk számos káros külső tényezőnek van kitéve, mint például a fagy, a szél vagy az otthonunk száraz, meleg levegője. Ráadásul hideg és kellemetlen időjárás miatt sokkal kevesebb időt töltünk kint, ami a szervezet gyengébb oxigénellátását eredményezi, a bőrt pedig fakó, földes árnyalúvá és szárazzá teszi. A bőrt, típusától függetlenül, érdemes télen védeni. Ha szeretnétek megtanulni, hogyan ápoljátok a bőrötöket télen, olvassátok el.

 

TOP 5 ceramid termék

Szeretnétek bevezetni a ceramidokat az ápolásába, és nem tudjátok, melyik termékkel kezdjétek? Olvassátok el a bejegyzést, és tudjátok meg, mik azok a ceramidok, miért érdemes ceramid kozmetikumokat használni, és válasszátok a magatoknak valót is. Itt találtok egy ceramid tonikot, egy ceramid krémet, valamint az ikonikus ceramid szérumot!

 
bejegyzések száma: 20/52
pixel