A SkinTra kozmetikumok nagyító alatt – mit kell tudni róluk?

0 0 5 perc
A SkinTra kozmetikumok nagyító alatt – mit kell tudni róluk?
Márkák
0 0 5 perc

Tartalomjegyzék

  SkinTra – skin transformation

  A bejegyzés, amit senki nem kért, de mindenkinek szüksége volt rá! Ma a lengyel SkinTra kozmetikai márkát nagyító alá veszem. Szerénytelenség nélkül mondhatjuk, hogy a SkinTra a Cosibella csapata által létrehozott szépségápolási márka. Hogyan jött létre? Mivel különbözik a többiektől? Mik a szabályai? Az alábbiakban minden kérdésére megtaláljátok a választ. 😉

  A skintra – lengyel kozmetikai márka

  Mint már említettük, a SkinTra egy lengyel kozmetikai márka. Minden termék Lengyelországban készül. Amint azt sejteni lehetett, ez nem egyik napról a másikra született döntés. A SkinTra valójában 2019-ben jött létre. Janusz, a Cosibella megalkotója egy kozmetikai márka létrehozásának témáját vette fel Nataliával, aki akkoriban többek között a kozmetológiai tanácsadással foglalkozott. Mivel közvetlen kapcsolatban állt a Cosibella ügyfeleivel, nagyon jól tudta, hogy az ügyfelek mit szeretnek, mit nem, és milyen problémákkal küszködnek. A márkán való munkák 2020-ban kezdődtek. Natalia hivatalosan is a SkinTra projekt menedzsere lett, és a mai napig ő felügyeli.

  Natalia już wtedy miała zarys kosmetyków, które pojawiłyby się w naszym asortymencie jako marka własna. Kosmetyki SkinTra Natalia akkoriban már rendelkezett a kozmetikumok vázlatával, amelyek saját márkaként jelentek meg a kínálatunkban. A SkinTra kozmetikumok a Ti igényeiteknek megfelelően készültek, ezért mind a Cosibella kozmetológusai, mind az ügyfelei lehetőséget kaptak a SkinTra prototípusainak tesztelésére.

  Mivel különbözik a SkinTra?

  A technológia és a természet összefüggése

  Manapság egyre több cég úgy dönt, hogy kombinálja ezt a két dolgot. A technológiát a természettel akartuk ötvözni, és bátran kijelenthetjük, hogy sikerült. A SkinTra kozmetikumoknak nincs természetességüket igazoló tanúsítványuk, de kozmetikumaink túlnyomó többsége természetes összetevőkből készül. Biztosan nem találtok bennük olyan anyagokat, amelyeket általában „rossznak” tartanak. 😉

  Érdemes hangsúlyozni, hogy nem szándékoztunk, hogy 100%-ban természetes kozmetikumokat készítsünk. Inkább hatékonyság és magas koncentrációjú összetevők érdekeltek.

  Egyszerű összetétel

  Nem mondhatom el, hogy minden SkinTra kozmetikumnak csak 5 összetevője van (bár ilyenek is előfordulnak). Azonban el akartuk kerülni mindenféle felesleges anyagokat. A krémeknek sokkal gazdagabb az összetételük, ennek köszönhetően többfunkciósok. Az erős hatásokra koncentráló kozmetikumok, például hámlasztó és öregedésgátló (fekete sorozat) azonban nagyon rövid és egyszerű összetételűek.

  Illatmentesek

  A végső döntésünk – nem lesz bennük mesterséges illatanyag. Ez nem volt könnyű és egyértelmű választás, hiszen ebben az ügyben erősen oszlanak a vélemények. Vannak, akik szeretik egy kozmetikum illatát (legyen szó parfümökről vagy illóolajokról). Mások viszont különféle okokból, például saját preferenciáik vagy allergiás bőrük miatt illatmentes kozmetikumokat használnak.

  Azt szerettük, hogy a SkinTra kozmetikumok mindenkinek való legyenek, végül is nem adtunk a termékeinkhez illóolajokat vagy parfümöket.

  Aktív összetevők magas koncentrációban

  Ez a feltevés a SkinTra kozmetikumok megalkotásának kezdetétől kísért. Kezdettől fogva tudtuk, hogy a termékeink tartalmazni fognak nagy koncentrációjú hatóanyagokat. Mindenekelőtt azt akartuk, hogy ezek nagyon hatékonyak legyenek – elvégre a márkánk neve (SkinTra – Skin Transformation) nem véletlen. 😉

  Így jött létre 8 SkinTra kozmetikum:

  Az erdő örökre alapítvány

  Még nincs vége a meglepetéseknek. Az ökológia, a less waste kapcsolatos tevékenység és a környezetvédelem nagyon fontos dolog számunkra. Ezért úgy döntöttünk, hogy együttműködni fogunk azzal az alapítvánnyal. Az Erdő Örökre, ahogy a neve is mondja, fákat ültet Lengyelországban. Azok a helyek, ahol fákat ültetnek, az erdők közelében lévő kihasználatlan területek.

  Mit ültetnek? Elsősorban a lombhullató fákat, amelyek ellenállnak a környezeti tényezőknek. Emellett cserjéket, aljnövényzeteket és gyümölcsfákat is ültet az alapítvány – azt szeretnék, ha ezeken a helyeken érvényesüljön a biodiverzitás.

  És most a legfontosabb. Minden gyártott kozmetikum után 0,5 m2 erdőt telepítenek. A bőr ápolásával ti is hozzájárulhattok a környezet ápolásához.

  1 kozmetikum = 0,5 m2 erdő

  Vásároljátok a SkinTra kozmetikumokat és ültessetek velünk erdőt!

  Alacsony ár és kiváló minőség

  Sokakat meglepett a SkinTra kozmetikumok ára. Egyik termék ára sem haladja meg a 6 400 Ft-ot. A célunk az volt, hogy mindenki megengedhesse magának a kozmetikumainkat. Tisztában vagyunk a nyersanyagok, a gyártás és a kutatás árával, és szeretnénk veletek is őszinték lenni. Átlátszóak vagyunk, ezért a címkéken az alapanyagok koncentrációja is szerepel. Reméljük, hogy az alapanyagok ára nem változik, és tudjuk fenntartani az árainkat.

  SkinTra kozmetika – magas hatékonyság

  Már tudjátok, mi fontos számunkra, és mit követünk a kozmetikumok megalkotásakor. Most szeretnék egy kicsit többet mesélni magukról a kozmetikumokról. Itt gyűjtöttem össze a legfontosabb tudnivalókat, de javaslom a termékleírások áttekintését, amelyek nagyon részletes információkat tartalmaznak az egyes kozmetikumokról. 🙂

  A SkinTra kozmetikumok 3 sorozatra oszthatók, mindegyik más-más címkeszínnel rendelkezik:

  SkinTra - Destructor - Egész Éves Savas Peeling 24%

  SkinTra – Destructor – Egész Éves Savas Peeling 24%

  Már az elején tudtam, hogy ez lesz az első termék, amiről mesélni szeretnék. Szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy ez a legjobb savas peeling, amit valaha használtam. 🙂 Nagyon jól hámlasztja a bőrt. Már az első használat után észrevehető hámló bőr és az ún mikrohámlasztás. Ez a 10 perces savas peeling akár nyáron is használható! Meglepető? Megvizsgáltuk, a Destructor nem mutat fényérzékenyítő és fototoxikus hatást, bármennyire erősen süt a nap, akkor is használható. Ha nyáron szeretnétek halasztani egy savas peelinget, most van egy remek alternatívátok. A SkinTra peeling minden bizonnyal MUST HAVE az egész évre. Természetesen bármi is legyen, ne felejtsetek el az SPF50+ faktorú krémről.

  Fő hatóanyagok 20% mandulasav, 2% C-vitamin etilezett formája, 2% tranexámsav, 2% azeloglicin, 1% kojisav
  Állag: sűrű, zselés
  Szín: átlátszó
  A termék pH-ja: 2,7
  Illat: savanyú
  3 900 Ft

  SkinTra - Liquid Happiness - 0,3% Retinal Arc- és Szemszérum

  SkinTra – Liquid Happiness – 0,3% Retinal Arc- és Szemszérum

  Egy másik SkinTra hardcore-ja a szérum retinallal, amely a retinsav legaktívabb származéka. Viszonylag kevés retinal kozmetikum van a piacon, és ha igen, akkor nagyon magas áron. Ezt meg akartuk változtatni, ezért megalkottunk egy 0,3%-os retinal szérumot, amelyet mindenki megengedhet magának. Miben különbözik ez a szérum? Magas koncentrációjú retinal, könnyű formula és legfőképpen az, hogy a szérum a szem alá is alkalmazható! A terméket szemészetileg tesztelték. MUST HAVE, ha nagyon erős öregedésgátló hatású kozmetikumot szeretnétek használni.

  Fő hatóanyagok 0,3% retinal, szkvalán, görögdinnye olaj, E-vitamin
  Állag: nagyon könnyű, olajos
  Szín: átlátszó
  A termék pH-ja: 2,7
  Illat: illatmentes
  5 700 Ft

  SkinTra - Light Your Skin - Szérum 20% C-vitaminnal és Ferulinsavval

  SkinTra – Light Your Skin – Szérum 20% C-vitaminnal és Ferulinsavval

  Emlékszetek a Timeless sárga szérumra C-vitaminnal és ferulinsavval? Sajnos nem felelt meg az uniós feltételeknek és ki kellett vonni, de nincs veszve! Tudjuk, mennyire szeretettétek ezt a terméket, ezért készítettünk egy 20%-os aszkorbinsav tartalmú szérumot, amely hasonló a híres Timeless szérumhoz. Erősen halványítja az elszíneződéseket, kiegyenlíti a bőr tónusát és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez a szérum mindenkinek való, de a zsíros bőrűek, vegyes bőrűek és pigmentfoltok tulajdonosai különösen szeretni fogják.
  Fő hatóanyagok 20% aszkorbinsav, ferulinsav, panthenol, E-vitamin, nátrium-hialuronát
  Állag: nagyon könnyű, vizes
  Szín: átlátszó
  A termék pH-ja: kb. 2,2
  Illat: enyhén érezhető, enyhén savanyú
  3 500 Ft

  SkinTra - Reviver - Revitalizáló Szérum

  SkinTra – Reviver – Revitalizáló Szérum

  Olyan emberek számára készült, akik szeretik a fermentumokat a kozmetikában. A revitalizáló szérum 30% GFF-et tartalmaz, amely az élesztő fermentációs folyamatának mellékterméke, erős antioxidáns hatással. Ezenkívül tartalmaz egy azelainsav származékot – 10% azeloglicint, amely halványítja a pigmentfoltokat és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. A készítmény niacinamidot, laktobionsavat, pantenolt és allantoint is tartalmaz. A Reviver határozottan egy revitalizáló bomba.

  Fő hatóanyagok GFF 30%, azeloglicin 10%, niacinamid 5%, laktobionsav 2%, panthenol 2%, allantoin
  Állag: nagyon könnyű, vizes
  Szín: átlátszó
  Illat: enyhén érezhető, kellemes, gyógyszertári illat
  4 500 Ft

  SkinTra - Brightoner - 9% Egész Éves Savas Tonik

  SkinTra – Brightoner – 9% Egész Éves Savas Tonik

  A fekete sorozat utolsó kozmetikuma egy egész évben használható savas tonik, vagyis egy másik savas termék, amelynek nincs fényérzékenyítő és fototoxikus hatása. Sokféleképpen használható, ami a termékleírásban található. A részemről elmondhatom, hogy remekül kiegészíti a pigmentfoltok halványító ápolást. Ha a savas hámlasztás túl erős számotokra, akkor ezt a tonikot érdemes választani.

  Fő hatóanyagok 5% mandulasav, 1% kojisav, 2% tranexámsav, arginin, 1% azeloglicin, 2% C-vitamin etilezett formája
  Állag: nagyon könnyű, vizes
  Szín: átlátszó
  A termék pH-ja: kb. 3,8
  Illat: enyhén érezhető, savanyú
  4 600 Ft

  SkinTra – Everything What Your Skin Will Love – Prebiotikus Bőrápoló Tonik

  SkinTra – Everything What Your Skin Will Love – Prebiotikus Bőrápoló Tonik

  A prebiotikumokat tartalmazó tejes tonik a márka egy másik slágere. Gondolkodás nélkül mondani lehet, hogy ez a termék mindenkinek való. Miért? Zsíros bőr esetén könnyedén helyettesítheti egy könnyű, hidratáló ápoló krémet, a száraz, vízhiányos bőrűek pedig imádni fogják ezt a terméket tonik/szérum szerepében, mert tökéletesen regenerálja és újjáépíti a hidrolipid barriert. Természetesen ez a termék az A.Florence ceramidokat és HA-t tartalmazó hidratáló tonikához hasonlítható, azzal a különbséggel, hogy jóval alacsonyabb az ára. További információk a termékleírásban találhatók. 🙂

  Fő hatóanyagok 5% GFF, 2% prebiotikumok, 2% niacinamid, 3% azeloglicin
  Állag: könnyű, tejszerű
  Szín: fehér szín
  A termék pH-ja: kb. 5,5
  Illat: enyhén érezhető, kellemes, gyógyszertári illat
  6 400 Ft

  SkinTra – Let Your Skin Feed On – Prebiotikus Tápláló Krém

  SkinTra – Let Your Skin Feed On – Prebiotikus Tápláló Krém

  Most itt az ideje egy fehér sorozatnak – a krémeknek! A prebiotikus tápláló krém ideális választás száraz, vízhiányos – főleg az erős hidratálást és táplálást igénylő bőrre. Minden bizonnyal ez a leggazdagabb krém a SkinTra kínálatában. Nem nevezném „zsírosnak”, de a termék formulája sűrű, a krém pedig okkluzív réteget hoz létre a bőr felszínén. Azeloglicint tartalmaz, így a bőr regenerálása és hidratálása mellett a krém az elszíneződéseket is halványítja. A száraz, érett, elszíneződéssel járó bőr a legjobban kedveli.

  Fő hatóanyagok 10% GFF, 1% prebiotikumok, 1% karbamid, 2,5% azeloglicin, ceramidok
  Állag: sűrű
  Szín: fehér
  A termék pH-ja: kb. 5,5
  Illat: enyhén érezhető, kellemes, gyógyszertári illat
  6 100 Ft

  SkinTra – Let Your Skin Drink Up – Prebiotikus Hidratáló Krém

  SkinTra – SkinTra – Let Your Skin Drink Up – Prebiotikus Hidratáló Krém

  Az utolsó termék – hidratáló krém prebiotikumokkal. Ez olyan kozmetikum, amely zsíros, kombinált és vízhiányos bőrű embereken által használható. Miben különbözik ez a krém a tápláló verziótól? Elsősorban a hidratáló krém az O/V, tehát olaj a vízben, a tápláló a V/O (víz az olajban). Ezenkívül a hidratáló krémet magasabb koncentrációjú Galactomyces Ferment Filtrate jellemzi, amely csökkenti a gyulladást és megakadályozza a hiperpigmentációt. 5% niacinamidot is tartalmaz regeneráló, faggyúszabályozó és világosító tulajdonságokkal. Ha olyan hidratáló krémet kerestek, amely halványítja a pigmentfoltokat és felgyorsítja a bőr regenerálódását – a Let Your Skin Drink Up a tökéletes választás.

  Fő hatóanyagok 5% GFF, 5% niacinamid, 3% azeloglicin, 2% prebiotikumok
  Állag: könnyű, tejszerű
  Szín: fehér szín
  Illat: enyhén érezhető, kellemes, gyógyszertári illat
  5 400 Ft

  Remélem, sikerült bemutatnom a lengyel SkinTra márka filozófiáját, fő értékeit, céljait és mindenekelőtt termékeit. Ha hozzánk hasonlóan a kozmetikumok használatakor szeretnétek környezetet védeni, és hozzájárulni az erdősültség növeléséhez, javasoljuk, hogy próbáljátok ki a SkinTra termékeket. A kedvenceimet már ismeritek, most rajtatok a sor. 🙂

  JHa kérdésetek van, írjatok nekünk bátran facebookon (cosibellapl), instagramon (cosibella.pl) vagy hívjatok a +36 80 088 597 telefonszámon. Kozmetológus konzultációnka is igénybe vehetitek.

  Tetszett ez a cikk?

  Subscribe
  Powiadom o
  guest
  0 komentarzy
  Inline Feedbacks
  View all comments